Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, joissa on parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeititö. Keittolevyt, uuni, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 59 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Pienehkö yksiö

Pienehköjä yksiöitä, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minikeittö, jossa keittolevyt, mikroaaltouuni, jääkaappi, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Suurehko yksiö

Suurehkoja yksiöitä, joissa on parveke. Kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, uuni, jääkaappi, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minikeittö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27-39 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.