Kokemuksia Delta by Marriott Jumeirah Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Delta by Marriott Jumeirah Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

3802 arvostelua
Erinomainen
 
2285
Erittäin hyvä
 
950
Hyvä
 
323
Ei kovin hyvä
 
130
Huono
 
114

Viimeisimmät 5 arviota

26.5.2024

Kirjoittanut temppu2019 Kata Beach, Thaimaa

The greatest Anniversary

Very great hotel. Huone oli siisti ja tilava. House Keeper Moses oli ystävällinen ja toi vesipulloja janomme mukaan ja laittoi pyykitkin kuivumaan. Kaikki muutkin olivat ystävällisiä ja kun saivat kuulla 20-vuotis häämätkasta, niin toivat yllätys Happy Anniversary kakun huoneeseemme ollessamme uimassa. Aamupalalla saimme viimeisenä päivänä vielä Happy Journey kakun. Hotellin sijainti Marinassa on erinomainen. Rantaan vain 300 m ja mukaam saa varjon ja pyyhkeet. Dubai Marinaan noin km kävellen. Myös Hotellin ruoka oli erinomaista.

 
26.2.2019

Kirjoittanut Migatube I

Rahanarvoinen tällä sijainnilla (JBR), hyvä palvelu

Hyvä sijainti JBR:n alueella lähellä rantaa, palveluita ja ravintoloita. Myös hotellin viereinen edullinen kauppa oli plussaa. Liikuttiin täältä ja tänne pääasiassa takseilla, joita aina saatavilla (huom. että viralliset RTA-taksit tosi edullisia, mutta usein turisteja houkutellaan "parempiin" takseihin (esim. Lexus), mitkä tuplasti kalliimpia muttei nekään esim. Suomeen verrattuna kalliita). Myös siisti ja toimiva metro kävelymatkan päässä, mikä joskus melko täysi. Kivasti huomioivat lapset. Huone oli kahden hengen (superior twin) kahdella sängyllä, joihin olisi mahduttu pienten lasten kanssa melko hyvin, mutta erittäin ystävällinen vastaanottovirkailija järjesti meille lisävuoteen ilman lisämaksua. Meillä upeat urbaanit maisemat parvekkeelta Pier 7:n suuntaan. Huone oli siisti ja kylpyhuoneessa amme. Vessanpytty ei aina oikein vetänyt kunnolla paperia. Alussa oli vain 2 pyyhettä, mutta kerran pyytämällä saatiin kaikille (4) omat. Ulkoa ja viereisistä huoneista kuului jonkin verran liikaa ääntä myöhään illalla. Hotellin uima-allas oli 90-120 cm syvä, joten sopi mainiosti meidän lapsille, vaikkei kovin iso ollutkaan hotellin kokoon nähden. Altaalta sai erilliset pyyhkeet, joten niitä ei tarvinnut huoneesta roudata. Vesi oli lämmintä. Valvoja paikalla klo 6-21. Aurinko ei usein osunut kohdille, kun jättimäisten talojen ympäröimänä. Hotellin kuntosali oli siisti ja ilmeisen vähällä käytöllä ainakin päivällä. Aamiaiselle kannattaa mennä ennen klo 10, koska muuten joutuu jonottamaan käytävällä. Paljon valinnanvaraa paikallisine erikoisuuksineen, kahvit tarjoiltiin pöytiin, mutta sitä joutui joskus odottamaan jos meni myöhemmin aamiaiselle. Hissit olivat usein varattuna, ja niitä joutui odottelemaan usein. Hotellin Travel deskin kautta sai hitusen halvemmalla lippuja esim. vesipuistoihin kuin varaamalla ne etukäteen netistä.

 
18.12.2018

Kirjoittanut Meander07219099496

Hieno paikka, henkilökunta hieman tylyä

Paikka on loistava, rannalle muutama sata metriä. Hotellin omakin uima-allas ok, tosin aika pieni. Henkilökunta oli osittain aika epäystävällistä ja selkeästi tympääntynyttä työhönsä. Osa oli ammattitaitoista ja ystävällistä.

 
30.10.2018

Kirjoittanut Relax34762447341

Ramada

Erittäin siistiä, ystävällistä palvelua. Huoneet ovat isot. Keittiöstä löytyy kaikki tarvittava. Hotellin lähellä on metro, jolla pääsee keskustaan. Illalla on turvallista liikkua. Suosittelen kaikille lapsiperheille.

 
9.7.2018

Kirjoittanut tt2510 Lappi, Suomi

Asiallinen lomahotelli

Yövyin viikon kesä/heinäkuun vaihteessa. Sijainti keskeinen Marinan alueella, lyhyt kävelymatka rannalle, metroon ja kävelykadulle. Hotellin vieressä 24/7 auki oleva supermarket. Superior-huone todella tilava, pientä kulumaa siellä ja täällä, muutamia kaakeleita haljennut. Vedenpaine suihkussa välillä heikko ja kuumaa vettä sai odotella tovin. Muuten yleisilme huoneesta oikein hyvä. Vuoteessa neljä todella isokokoista tyynyä. Ilmastointi piti huoneen tasaisen viielänä eikä puhaltanut sänkyyn yöllä. Ilmastointi jää myös päälle kun poistuu huoneesta joten palatessa odottaa sopivan viileä huone. Kiva parveke josta upea näkymä Marinan alueelle. Välisiivous oli joka päivä. Wifi toimi koko viikon ajan moitteettomasti. Aamiaisella sekä kansainvälistä että paikallista ruokaa, valikoimaa oli todella runsaasti ja aineksista sai tehtyä ihan kunnon lounaankin. Ruuhka-aikaan noin klo 10 aamiaishuoneesta loppui usein istuinpaikat, söin yhden kerran aamiaisen viereisessä ravintolatilassa. Hissejä sai usein odotella tovin, henkilökunta näki onneksi usein vaivaa etsiessään vapaita hissejä asiakkaille. Hotelli on ilmeisesti rakennettu asuinkäyttöön tarkoitettuun rakennukseen minkä takia hissit eivät tahdo riitää hotellikäytössä kun asiakkaat ovat koko ajan menossa ja tulossa. Samasta syystä aamiaishuone on pienempi kuin mitä tämän kokoisessa hotellissa tulisi olla, sille ei ole vain löytynyt isompaa tilaa. Myös muut yleiset tilat (aula, palvelupisteet ja vastaanotto) ovat melko pieniä. Vastaanotto on sijoitettu pohjakerrokseen josta on uloskäynti parkkihalliin. Henkilökunta oli kansainvälistä ja erittäin ystävällistä. Kysymyksiini pyrittiin löytämään aina vastaus. Tilattu herätys tuli täsmälleen oikeaan aikaan ja taksin lentokentälle sain aamuyöllä vastaanotosta. Asiallinen lomahotelli, plussaa todella tilavasta huoneesta ja mahtavasta henkilökunnasta. Pientä miinusta fyysisistä puitteista.