JA Palm Tree Court

Hotellilla JA Palm Tree Court pääset lomatunnelmaan nopeasti. Täällä on yksityinen ranta ja kolme allasta. Monipuolinen ravintolatarjonta tarjoaa sinulle makuja maailman ympäri. Ihana spa, hauskat aktiviteetit ja tunnelmalliset illat - helppoa lomaa koko perheelle!


Huonetyyppi

Juniorsviittejä 1-4 hengelle, joista 1 lapsia. Premius juniorsviittejä 1-4 hengelle, joista 1 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6698 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 15 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ylellinen JA Palm Tree Court on kuin rauhallinen keidas vehreässä ympäristössä Jebel Alissa, aivan 800 metriä pitkällä yksityisellä hiekkarannalla. Voit tehdä virkistävän pulahduksen joko meressä tai jossain hotellin altailla. Hotellissa on erillinen lastenallas ja suuri allas lastenosiolla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allas- ja rantapyyhkeet. Käy myös Just Splash Parkissa, jossa on vesiliukumäkiä. Pituusraja liukumäkiin on 100cm, 100-120cm pituiset lapset aikuisten seurassa. Just Splash kahluuallas/allas perheen pienimmille. Swim-up baari.

JA Palm Tree Court on osa JA The Resortia, jossa sijaitsevat myös hotellit JA Beach ja JA Lake View. Kaiken kaikkiaan kolmen hotellin välillä on paljon ravintoloita, aktiviteetteja ja treenimahdollisuuksia. Kun majoitut JA Palm Tree Courtissa, ovat kaikkien hotellien palvelut käytettävissäsi.

JA Palm Tree Courtissa on La Fontana, hotellin noutopöytäravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ruokia, White Orchid -ravintola, joka tarjoaa moderneja kaakkois-aasialaisia ruokia, Tram Pool and Terrace, ulkoravintola sesongin herkkuja varten sekä ravintola Anchor uima-altaan äärellä, joka tarjoilee kevyitä aterioita/välipaloja ja virvokkeita. Lisäksi hotellista löytyy Tram Bar, josta saa välipaloja ja virvokkeita uima-altaan äärellä sekä La Fontana swim-up baari. Käy myös White Orchid Loungessa nauttimassa hotellin cocktail-valikoimasta. JA The Resortin alueella on myös monia muita ravintoloita ja baareja, joihin hotellin vierailla on vapaa pääsy.

Lapsille tarjolla hotellin ylläpitämä leikkipaikka ja lastenkerho, joka toivottaa tervetulleeksi kaiken ikäiset lapset. Maksuton pyöränvuokraus, squash, lentopallo, sulkapallo sekä kuntosali. Lisämaksusta snorklaus, purjelautailu ja golf. Hotellilla spa, josta kaunis näkymä rannalle. Ihania spa -hoitoja lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Lähin keskus on kauppakeskus IBN Battuta, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä hotellista. Marina Mall -ostoskeskus on noin 35 kilometrin päässä hotellista. Maksuttomat hotellibussit päivittäin edestakaisin IBN Battuta -ostoskeskukseen. Bussit kulkevat myös Mall of the Emirates -ostoskeskukseen ja Dubai Mall -ostoskeskukseen. Paikat busseissa varataan vastaanotosta.

Ikäraja

Alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman huoltajaa.

Ateriat

Sisältyy:

Aamiaispöytä Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

Puolihoito (aamiaispöytä ja lounas tai illallinen)

Puolihoitoon sisältyy noutopöytäaamiainen ja lounas tai illallinen. Ateriat voi nauttia noutopöytäravintola La Fontanassa, IBN Majedissa (Ja Beach) tai 81:ssa (JA Lake View) tai vaihtoehtoisesti alueen à la carte -ravintoloiden ruokalistalta sisältäen alkupalat, pääruoan ja jälkiruoan. Laskusta hyvitetään 150 AED/aikuinen ja 125 AED/lapsi Ruoasta vähennetään 150 AED/aikuinen tai 125 ADE/lapsi, ateriat ovat etukäteen päätettyjä. Hyvityksen ylittävä summa maksetaan suoraan hotellille. Juomat eivät sisälly kuponkeihin, ja ne maksetaan erikseen. Rajoituksia voi ilmetä.

Kun aikuiset ostavat puolihoidon, syövät alle 11-vuotiaat lapset maksutta.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Perhehotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Dubai Jebel Ali

JA Beach - talvi 24/25

Monipuolisessa Apollo Sports -hotelli JA Beachissa ei tule koskaan tylsää hetkeä! Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla pitkän hiekkarannan keskellä, ja hotellista löytyy loistava valikoima erilaisia treenimahdollisuuksia ja aktiviteetteja. Yhdistä lomailu ja liikunta parhaalla mahdollisella tavalla, ja lisää lomapäiviisi ryhmäliikuntaa, padelia, tennistä, salitreeniä, golfia ja ratsastusta.