Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,9 10:stä Perustuu 114 arvioon
Kokonaisuus
 
6,9 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,4 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Palvelu
 
7,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Meren rannassa
-
Suihku hankala ei ollut pidesuihkua. Musiikki soi lauantai-iltana erittäin lujaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


6 10:stä

+
Kannattaa maksaa metinäköalasta, niin ei joudu katsomaan viereisen baarin seinää. Siivous hyvää ja aamupala riittävä, joskin piti olla aikaa, koska tuotteita tuotiin klo. 8.00 jälkeen tipottain.
-
Uima-allasta ei putsattu oli todella likainen, ei voinut uida siinä. Ranta ja rantabaari ei kuulunut hotelle ja ei saanut mitään syötävää toisin kuin esitteessä mainittiin. Aurikotuoleja altaalla liian vähän ja nuhruisia. Kuvat sivuilla vanhoja ja muutenkin tiedot paikkansa pitämättömiä.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


8 10:stä

+
Sijainti oli hyvä ja myös oma ranta jossa oli riittävästi auringon otto paikkoja
-
Basson jytke hotellin ravintolasta ja naapuri ravintolasta oli melkoinen. Parvekkeen oven ollessa kiinni se oli yli 43 DB

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


5 10:stä

+
Ranta-alue oli ainut positiivinen asia hotellissa.
-
Huoneiston tallelokeroiden kunto on tarkistettava. Tallelokerosta puuttui patterit. Hotellissa ei ollut varapattereita, vaan heidän piti niitä käydä ostamassa viereisestä kaupasta. Hotellivirkailija kävi hakemassa väärän koon pattereita. Toisella yrittämällä tuli oikean kokoiset patterit. Vedenkeitin ei toiminut ja se oli sisältä paksun karstan peitossa. Huone ei ollut valmiiksi siivottuna saavuttaessa hotelliin. Vastaanottoaulan sohvalla odottaen huoneen siivousta, katosta tippui joitakin vesipisaroita päälle. Vastaanotossa ajoittain työskentelin poika eli lapsi.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


9 10:stä

+
-
Missään ei mainittu että todella kova musiikki tulee 5 metrin päästä ja jatkui joka päivä puoleenyöhön. Maininta melusta hotellin ympäristössä ei ollut riittävän selvä kyseiseen meluun. Tämä olikin hotellin ainut negatiivinen asia.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-19


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-12


7 10:stä

+
Sijainti
-
Kovan musiikin äänet kuuluivat sisälle kadulta. Hotellilta ei saanut mitään ruokaa tai juomaa ostettua, jos halusi olla päivällä esim allasalueella.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-05


9 10:stä

+
Ilmastointi, iso huone. Parveke
-
Henkilökunnan kielitaito ei ollut hyvä (englanti)

Vahvistettu asiakas: 2023-07-15


8 10:stä

+
Siisti ja hyvä sijainti
-
Viereisen iltabaarin musiikki oli todella kovalla. Hotellin tiedoissa oli varoitus äänistä, mutta tuo oli todella voimakas

Vahvistettu asiakas: 2023-07-08


7 10:stä

+
Todella ystävällinen henkilökunta.
-
Tiloja selvästi vasta valmisteltiin sesonkia varten. Altaassa ei ollut parina ensimmäisenä päivänä vettä. Ranta-alue baareineen oli koko kaksi viikkoa rakenteilla. Oli hitsaria ja maalaria ja muuta työmiestä, joita piti väistellä. Rannan aurinkovuoteet ja varjot saatiin paikoilleen päivää ennen kahden viikon lomamme loppua. Baaria ei lainkaan. Eikä myöskään vessat olleet kunnossa rannassa eikä altaalla. Ei valoja, ei paperia, ei siis käytössä. Jos kaikki olisi ollut valmiina, niin hotellia voisi suositella kyllä mielihyvin. Henkilökunta oli todella auttavaista ja ystävällistä. Valitettavasti esitteessänne ei ollut mitään mainintaa, että hotelli on täysillä toiminnassa vasta joskus kesäkuun alussa, jolloin lomamme siis jo loppui. Olisi ollut mukavaa, jos olisi saatu se mitä oli myyty. Olimmehan viettämässä 45-vuotis hääpäiväämme.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sejko -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

20% matkustajista suositttelee

62 arvostelua
Erinomainen
 
11
Erittäin hyvä
 
25
Hyvä
 
17
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

20.6.2019

Kirjoittanut JoonasJ47

Ihan hyvä hotelli

Perus siisti hotelli. Hyvän kokoinen parveke merelle päin. Ranta baarissa soi musiikki ja terassi hotellin kyljessä, mutta ei itseä häirinneet. Rannassa mukavasti tuoleja. Baarin työntekijät eivät olleet parhaasta päästä. Sijainti hyvä. Aamupala keskiverto, nälkä lähtee.

 
17.6.2019

Kirjoittanut Jukkis1975 Kirkkonummi, Suomi

Ok mutta ei rauhallinen

Siisti hotelli varsinkin jos parvekkeet merelle. Aamupala hyvä , mutta ei voi syödä kuin viikon koska mikään ei muutu ja aika yksinkertainen kattaus. Parasta on ranta jossa mukavasti aurinkotuoleja, mutta et välttämättä saa paikkaa koska paikallisten suosioissa. Eli aamulla oltava nopea. Jos tykkäät disko musiikista joka alkaa aamulla rannasta ja jauhaa yöhön asti, niin paikka on sinun. Hotellin yhteydessä vielä yökerho ja jokainen päättelee omansa. Eli jos haluat nukkua rauhassa, ohita tämä.

 
3.6.2023

Kirjoittanut Bjørn V

Verry loud music from the beachbar next to Sejko hotel

Nice hotel and good breakfirst. The bar and resturant wasent open when we were here. BUT the beach bar nearby plays VERY VERY loud music so it is not possible to enjoy the nice view to the sea in the evening/night. You cant have a conversation on the terrace.

 
30.9.2022

Kirjoittanut johneJ9061TS

Nice clean room, nice employees.

Hotel was nice and clean, we should leave Saturday 5.30 pm, and have to leave the room 11 am. It was impossible to rent a room for 6 hours, and not possible to have a shower. This made it impossible to swim the last day. It was a safe in the room, but it was not fixed and about 2 kilo, so if we would like we could put in the suitcase?

 
10.9.2022

Kirjoittanut Janina O

Hotel Sejko

Location was good, about 5 min walk to beach promenade. Many restaurants and grocery shops near. Room was nice, it had fridge, air conditioning and balcony. Some nights we could hear music, but it wasn't bothering us too much ( our room was on street side). Breakfast was little bit boring, same foods every morning. There was coffee, tea, eggs, cereal, bread, some fruit, pastries and some random things 😀 We stayed for a week so at the end of the week we were quite tired of the same foods. Hotel had a pool, but nobody was swimming in it. When we arrived water was dirty, but they changed it during the week. Never tested the pool anyway. I guess hotel had a private beach, but not sure if anyone could buy a sunbed from it. Beds were full everyday, and you had to reserve one in the morning if you wanted to go. Also next to sunbeds there was a beach bar ( it wasn't hotels), where you could order stuff to beach. Easy access to ocean from the beach. Room was cleaned daily. We left early so got couple breakfast items with us. Bus to Ksamil goes in front of hotel. Taxis also near.