Kokemuksia Saranda Palace -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 136 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Parasta oli hotellin koko (ei liian iso hotelli, ystävällinen henkilökunta ja hotellin siisteys, Hotellin ranta-alue hieman epäsiisti (tupakantumppeja, kondomi jne) ja aurinkotuolit huonossa kunnossa. Sijainti oli myös kiva.
-
Sängyt oli todella kovat nukkua (auttaisiko petarit?) ja koko porukalla selät jumissa. Olisi ollut kiva, jos hotellilta olisi päivällä saanut ostettua pikku purtavaa esim. ranuja tms

Vahvistettu asiakas: 2023-09-23


9 10:stä

+
Hotelli oli hyvällä paikalla,ranta lähellä samon lähin kauppa.
-
Ainoa miinus oli lähtöaamuna,emme saaneet aamiaispakettia.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


8 10:stä

+
Allasalue, ranta, sijainti. Siivous oli moitteetonta.
-
Huone oli pieni, ilmastointia ei voinut käyttää(toki ei kysytty kyllä asiasta), suihku tulvi lattialle kun kynnys oli liian matala eikä suihkuseinää tai ovea ollut, terassi oli kerrostaloon päin joten maisemat olivat aika ankeat. Naulakoita ei ollut ollenkaan joten ei saanut ripustettua mitään mihinkään. Lisäksi lähtöaamulle luvattu aamupalasetti uupui kokonaan eikä henkilökuntaa ollut paikalla ulos kirjautuessa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


9 10:stä

+
Upea merinäköala huoneesta ja aamupalalla. Iso allasalue, jossa sai aina pedin, helppo mennä mereen uimaan. Uusi hotelli, jossa kaikki oli siistiä ja modernia. Respan tytöt erittäin avuliaita.
-
Hissi oli usein varattu, paljon joutui odottamaan. Suurin puute oli se, että allasbaarista ei saanut mitään syötävää. Vain juomia. Heidän kannattaisi harkita kahvileipiä ja yksinkertaisia suolaisia tarjottavia. Esim. aamiaistarjonnassa on artikkeleita, joita voisi suoraan siirtää baariin myyntiin.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


9 10:stä

+
Päivittäinen siivous ja siistejä muutenkin. Erittäin ystävällinen henkilökunta.
-
Pesutiloihin laskutiloja, hyllyjä. Suihkun viemäri ei ollut kovin nopea. Aamupalapussia ei ollut reipasta lähtö aamuna lupauksista huolimatta.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


9 10:stä

+
Näköala!
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


8 10:stä

+
Aamupala oli yllättävän runsas. Siistiä ja allasalue oli mukavasti lähellä merta. Myös se, ettei ilmastoinnista tarvinnut maksaa erikseen oli hieno juttu.
-
Äänieristys huono ja tuntui kuin olisi nukkunut käytävällä. Tyynyt olivat aika lätyskät ja näin suomalaisesta tuntuu kummalliselta nukkua lakanan alla.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


9 10:stä

+
Henkilökunta teki kaikkensa meidän viihtyvyyden lisäämiseksi. Olivat empaattisia, toimivat ripeästi. Sain erittäin hienoa hierontaa.
-
Sängyt kovat, koska ei ollut sijauspatjaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


7 10:stä

+
Hyvä allas sekä merenranta alue. Hyvä jämäkkä sänky.
-
Allasalueen tarjoilu ei toiminut. Olen tottunut että henkilökunta tulee tarjoilemaan, itse hain juomani. Henkilökuntaa oli kuitenkin paljon tiskin äärellä, mutteivat liikkuneet siitä mihinkään. Rantaalueella ei näkynyt kuin kerran hotellin henkilökuntaa, oli istumassa syrjemmässä aurinkovuoteella. Aamupala aika suppea, hieman enemmän vaihtoehtoja tai edes vaihtuvuutta päivien aikana. Huoneessa ei ollut vedenkeitintä, harmi sillä aamukahvit olisi kivaa juoda vuoteessa lomalla. Hotellilta ei saanut syötävää! Ei edes pientä snäkkiä, lisäksi kielsivät viemästä huoneeseen ruokaa. Otin take away pizzan mukaan ravintolasta kun en jaksanut sitä syödä. Hotellin respa huomasi sen kun olin menossa hissiin ja pyysivät jättämään pizzan pois, sanoivat ettei ruokaa saa viedä huoneeseen. Lähtöpäivän aamuna saimme luvatut "ruokaboxit" mukaan, ne olivat 2 paahtoleipää juustolla ja leikeellä, käärittynä paperiin sekä omena. Juotavaa ei lainkaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-26


5 10:stä

+
Huone oli siisti ja sijainti hyvä
-
Uima allas oli täynnä lapsia, henkilökunnan? lapset uivat päivät pitkät altaalla ja hyppivät ja roikkuivat portaissa niin että muut eivät päässeet uimaan. Olisin myös toivonut parempaa infoa siitä että hotellilta ei saa minkäänlaista ruokaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Saranda Palace -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

78 arvostelua
Erinomainen
 
42
Erittäin hyvä
 
21
Hyvä
 
13
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

27.7.2018

Kirjoittanut raimor133

Moderni paikka

Uusi, kaunis hotelli. Oma"ranta" (rakennettu betonin päälle), jossa maksuttomia rantatuoleja ja aurinkovarjoja riittävästi. Allasalue erittäin siisti, mutta ihmetystä herätti kun altaassa on myös paikallisia lapsia uimassa hotellin takana sijaitsevista, jopa ränsistyneistä, kerrostaloista. Huone erittäin siisti, parvekenäkymä kuitenkin hotellin takana olevaan hirveän näköiseen kerrostaloon. Yleensäkin ranta-alueet on rakennettu vastikään, joten uusia/uudehkoja hotelleja on tarjolla, mutta niiden takana näkee köyhän puolen. Aamupala hyvä ja monipuolinen, mutta kahvi oli koko ajan lopussa. Yhdellä 10 kupin keittimellä ei kuitenkaan tämän suuruusluokan hotellin aamukahveja keitetä, tässä todellakin kehitettävää. Allasbaarista ei saanut mitään pikkupurtavaa, mutta noin 100 metriä ylämäkeen on onneksi kuitenkin hyvä leipomo ja minimarket. Tätä hotellia voimme kuitenkin suositella.

 
30.6.2018

Kirjoittanut Tepizzu Oulu, Suomi

Viihtyisä hotelli rauhallisella sijainnilla

Uusi ja hyvässä kunnossa oleva hotelli. Huoneen parvekkeelta ihana merinäköala. Kannattaa ehdottomasti ottaa merinäköalallinen huone! Kiva allasalue. Aurinkotuolit myös rannalla. Rauhallisella alueella. Kävelymatkan päässä keskustasta. Harmiksemme allasbaarista ei saanut mitään purtavaa, joten kävimme usein gyros-lounaalla kadun varressa olevassa pikaruokapaikassa. Aamupala oli hotellin muuhun tasoon nähden aika heikko. Tarjonta suppea. Kahvi usein loppu ja sitä piti odottaa lisää. Lisäksi leikkeleet ja juustot olivat esillä lämpimässä. Kävimme aamupalalla aina pian sen alettua, jottei kylmätuotteet ole kerenneet olla kauaa huoneenlämmössä. Aamupalaa kehitettävä, muuten oikein hyvä ja viihtyisä hotelli.

 
3.7.2023

Kirjoittanut 2CanadianTravellers Edmonton, Kanada

Beautiful View of the Ionian Sea Overlooking Corfu, Greece Every Morning.

We stayed 4 days in June at Saranda Palace. The location is about 20 minutes walk to the seaside Promenade. The breakfast was served until 10:30 am, with scrambled eggs, cold meat, sausages, fruits, yogurt, Albanian burek and petulla. We had a sea view triple room with a balcony on the 5th floor. The room was clean, bed comfortable, shower working. The only drawback is the shower has no door, and we had to use towel to wipe the water on the floor every time we showered. The hotel is located in a residential neighbourhood with restaurants, cafes, grocery stores, currency exchange on the street. I would highly recommend Saranda Palace if you are looking for accommodation in Saranda away from the busy seaside Promenade.

 
22.7.2022

Kirjoittanut Busker999 Tonbridge, Yhdistynyt kuningaskunta

Great saranda small hotel.

Perfect hotel for us. Check in was simple. Just enough parking though bit tricky turn plus have to go through the madness that is saranda town to get here by car from most routes. Good air con in the room. Clean and spacious with a good bathroom and bbc world on TV. Breakfast was good enough though cooked broccoli was weird. Pool was perfect with a view to the sea plus plenty of sun loungers in sun and shade. Has own private beach on a renovated rock with loungers too. Close to corfu ferry but just enough away from the loud part of town whilst still being walkable. Bar by pool was good enough too. Very happy

 
24.6.2022

Kirjoittanut georgiea435 Prestwich, Yhdistynyt kuningaskunta

Hotel Sarande Palace delightful

I really don't want to write a review on this hotel as I am worried this beautiful little gem of a hotel will be over run but feel it is is my duty to promote thus exceptional hotel . The hotel is on the sea front with incredible views from the balcony I stayed with my mum and sister for a week,it is a family run hotel, which was evident from arriving to leaving. the staff were more than helpful , even to the point of sending a manager to collect my sunglasses that I left in the town to opening up the breakfast area early as we were leaving . the hotel is immaculate, sheets and towels changed daily and room also cleaned daily. pool area is lovely with views of the sea striking. they even have a little tortoise sanctuary there. we are already making plans to return