Kokemuksia Saranda Palace -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 102 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Runsas aamiainen, hotellihuone ok.
-
Sijainnin määritys sivuillanne epäselvä. En ymmärtänyt, että niinkin "syrjässä".

Vahvistettu asiakas: 2024-06-08


9 10:stä

+
Kokonaisuutena hybä hotelli.
-
Ravintola ja baari toiminta. Noissa ei voinut käyttää mkasukorttia tai ei voinut tilata palveluita huoneen laskuun. Aina piti olla käteistä mukana. Tuohon olisi hyvä saada muutos.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-25


9 10:stä

+
Näkymä huoneen parvekkeelta
-
Kausi ilmeiseti lopuillaan. Ei ruokaa tarjolla päivällä eikä illalla hotellilla. Rantatuolit 80%kerättiin pois ensimäisenä lomapäivänä.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


8 10:stä

+
Parasta oli hotellin koko (ei liian iso hotelli, ystävällinen henkilökunta ja hotellin siisteys, Hotellin ranta-alue hieman epäsiisti (tupakantumppeja, kondomi jne) ja aurinkotuolit huonossa kunnossa. Sijainti oli myös kiva.
-
Sängyt oli todella kovat nukkua (auttaisiko petarit?) ja koko porukalla selät jumissa. Olisi ollut kiva, jos hotellilta olisi päivällä saanut ostettua pikku purtavaa esim. ranuja tms

Vahvistettu asiakas: 2023-09-23


9 10:stä

+
Hotelli oli hyvällä paikalla,ranta lähellä samon lähin kauppa.
-
Ainoa miinus oli lähtöaamuna,emme saaneet aamiaispakettia.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


8 10:stä

+
Allasalue, ranta, sijainti. Siivous oli moitteetonta.
-
Huone oli pieni, ilmastointia ei voinut käyttää(toki ei kysytty kyllä asiasta), suihku tulvi lattialle kun kynnys oli liian matala eikä suihkuseinää tai ovea ollut, terassi oli kerrostaloon päin joten maisemat olivat aika ankeat. Naulakoita ei ollut ollenkaan joten ei saanut ripustettua mitään mihinkään. Lisäksi lähtöaamulle luvattu aamupalasetti uupui kokonaan eikä henkilökuntaa ollut paikalla ulos kirjautuessa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


9 10:stä

+
Upea merinäköala huoneesta ja aamupalalla. Iso allasalue, jossa sai aina pedin, helppo mennä mereen uimaan. Uusi hotelli, jossa kaikki oli siistiä ja modernia. Respan tytöt erittäin avuliaita.
-
Hissi oli usein varattu, paljon joutui odottamaan. Suurin puute oli se, että allasbaarista ei saanut mitään syötävää. Vain juomia. Heidän kannattaisi harkita kahvileipiä ja yksinkertaisia suolaisia tarjottavia. Esim. aamiaistarjonnassa on artikkeleita, joita voisi suoraan siirtää baariin myyntiin.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


9 10:stä

+
Päivittäinen siivous ja siistejä muutenkin. Erittäin ystävällinen henkilökunta.
-
Pesutiloihin laskutiloja, hyllyjä. Suihkun viemäri ei ollut kovin nopea. Aamupalapussia ei ollut reipasta lähtö aamuna lupauksista huolimatta.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


9 10:stä

+
Näköala!
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


8 10:stä

+
Aamupala oli yllättävän runsas. Siistiä ja allasalue oli mukavasti lähellä merta. Myös se, ettei ilmastoinnista tarvinnut maksaa erikseen oli hieno juttu.
-
Äänieristys huono ja tuntui kuin olisi nukkunut käytävällä. Tyynyt olivat aika lätyskät ja näin suomalaisesta tuntuu kummalliselta nukkua lakanan alla.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Saranda Palace -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

82 arvostelua
Erinomainen
 
44
Erittäin hyvä
 
22
Hyvä
 
13
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

27.7.2018

Kirjoittanut raimor133

Moderni paikka

Uusi, kaunis hotelli. Oma"ranta" (rakennettu betonin päälle), jossa maksuttomia rantatuoleja ja aurinkovarjoja riittävästi. Allasalue erittäin siisti, mutta ihmetystä herätti kun altaassa on myös paikallisia lapsia uimassa hotellin takana sijaitsevista, jopa ränsistyneistä, kerrostaloista. Huone erittäin siisti, parvekenäkymä kuitenkin hotellin takana olevaan hirveän näköiseen kerrostaloon. Yleensäkin ranta-alueet on rakennettu vastikään, joten uusia/uudehkoja hotelleja on tarjolla, mutta niiden takana näkee köyhän puolen. Aamupala hyvä ja monipuolinen, mutta kahvi oli koko ajan lopussa. Yhdellä 10 kupin keittimellä ei kuitenkaan tämän suuruusluokan hotellin aamukahveja keitetä, tässä todellakin kehitettävää. Allasbaarista ei saanut mitään pikkupurtavaa, mutta noin 100 metriä ylämäkeen on onneksi kuitenkin hyvä leipomo ja minimarket. Tätä hotellia voimme kuitenkin suositella.

 
30.6.2018

Kirjoittanut Tepizzu Oulu, Suomi

Viihtyisä hotelli rauhallisella sijainnilla

Uusi ja hyvässä kunnossa oleva hotelli. Huoneen parvekkeelta ihana merinäköala. Kannattaa ehdottomasti ottaa merinäköalallinen huone! Kiva allasalue. Aurinkotuolit myös rannalla. Rauhallisella alueella. Kävelymatkan päässä keskustasta. Harmiksemme allasbaarista ei saanut mitään purtavaa, joten kävimme usein gyros-lounaalla kadun varressa olevassa pikaruokapaikassa. Aamupala oli hotellin muuhun tasoon nähden aika heikko. Tarjonta suppea. Kahvi usein loppu ja sitä piti odottaa lisää. Lisäksi leikkeleet ja juustot olivat esillä lämpimässä. Kävimme aamupalalla aina pian sen alettua, jottei kylmätuotteet ole kerenneet olla kauaa huoneenlämmössä. Aamupalaa kehitettävä, muuten oikein hyvä ja viihtyisä hotelli.

 
12.6.2024

Kirjoittanut Michelle M

DIERENBUILEN!!

Poortwachter is de aller grootste dierenbeul!!! Hij schopt een gewonde straatkat voor onze neus keihard op zijn hoofd en valt een aantal meter verder neer. Dit is echt heel erg naar om te zien en alleen hierom zou ik nooit meer terug komen!! Hotel en rest van het personeel is vriendelijk en netjes.

 
27.10.2023

Kirjoittanut Louis Michel B Estaimpuis, Belgia

Bel hôtel, mais il y a encore des améliorations à faire

Bel hôtel, mais si vous êtes en groupe et que vous venez en car, il lui est impossible d'arriver prés de l'hôtel à cause de l'entrée de la rue trop étroite pour qu'il puisse prendre son virage. En plus l'endroit où le bus peut se garer est en haut d'une côte. notre guide a d'ailleurs exigé que nos valises soient remontées jusqu'au bus. La chambre était bien avec vue sur la piscine et sur la mer. Petit déjeuner albanais.

 
2.9.2023

Kirjoittanut GlennRai Gjerdrum Municipality, Norja

Ferie opphold

Flott og behagelig hotell! Hotellet ligger nord for Saranda, gå avstand til sentrum. Rent og ryddig hotell, med hyggelig og service vennlig personale. Gode og store rom. Godt utvalg til frokost. Fantastisk med egen strandsone. Stille og rolig område, ypperlig for ferie og familie.