Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 82 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


9 10:stä

+
Merinäköala, parveke ja sänky
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


9 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


10 10:stä

+
Hotelli/huone siisti ja nykyaikainen. Sijainti erinomainen.
-
Meitä majoittui kolme henkilöä samaan huoneeseen. Päivittäisen siivouksen ja pyyhkeiden vaihdon jälkeen, jouduimme respasta pyytämään kolmannelle henkilölle pyyhkeet. Tämä oli lähes päivittäistä. Otimme asian huumorilla ;).

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


6 10:stä

+
Siisteys ja ilmastointi.
-
Parveke oli suoraan takapihan parkkipaikalle ja roskiksille. Näkymät ja hajut todella epämiellyttävät. Hotellin henkilökunta hiukan töykeää.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


9 10:stä

+
Sijainti ja aamupala
-
Oltiin reissussa 2 aikuista ja 2 lasta. Ei saatu vierekkäisiä huoneita, hotelli ei ollut saanut tietoa matkanjärjestäjältä tietoa

Vahvistettu asiakas: 2023-08-05


10 10:stä

+
Laadukas ilmastointi, keskeiseen sijaintiin nähden hiljaiset huoneet, siistit ja modernit huoneet, mukava palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-05


9 10:stä

+
-
Oltiin reissussa 2 aikuista ja 2 lasta. Hotellilla ei ollut tietoa matkanjärjestäjältä että tarvitsee vierekkäiset huoneet

Vahvistettu asiakas: 2023-08-05


9 10:stä

+
Sijainti, sopivan pieni
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-15


7 10:stä

+
-
Huoneistossa ei ollut juomalaseja, hammasmukeja, hotellikansiota, vedenkeitintä,.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kaonia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

120 arvostelua
Erinomainen
 
39
Erittäin hyvä
 
70
Hyvä
 
8
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

3.9.2019

Kirjoittanut Elli V

Ihana hotelli täydellisellä sijainnilla

Kodikas ja viihtyisä hotelli, mukava palvelu, hyvä aamupala. Täydellinen sijainti keskustassa rantakadulla. Menisin ehdottomasti uudestaan. Hotellissa oli puhdasta ja siistiä. Rantakadun liikenteen ääniä saattaa kuulua huoneeseen, mutta meitä tämä ei häirinnyt.

 
9.7.2018

Kirjoittanut LeaM1415

Hyvä hotelli, hyvä sijainti

Siisti hotelli, jossa palvelu pelasi. Ystävällinen henkilökunta. Satama lähellä, ranta lähellä, keskusta lähellä. Illalla rantaraitilta kantautui musiikkia ja minareetin kutsut herättivät yölläkin, mutta muutoin rauhallista.

 
9.8.2017

Kirjoittanut Timo T Joensuu, Suomi

Rauhallinen hotelli vilkkaan rantakadun varrella

Heinäkuussa 2017 2. viikkoa tässä hotellissa. Erittäin siisti hotelli. Aamupala monipuolinen ja tuotteet tuoreita ja laadukkaita. Hotellin henkilökunta erittäin ystävällistä, halusivat jutella, mutta eivät ole yli-innokkaita.Hotelli sijaitsee vilkkaan rantakadun varrella, mutta huoneisiin ei kuulu mitään kadulta. Meillä oli huone ykköskerroksessa,merinäkymällä. Kannattaa ottaa merinäkymä ehdottomasti, koska muuten saat katella hotellin takapihalla olevaa yleistä parkkipaikkaa, minne on koko ajan kova liikenne! Huoneet siivottiin joka päivä. Lämmintä vettä tuli myös koko ajan ja esim. meidän huoneen nro 15 kylppäri oli joku aika sitten remontoitu. Ilmastointi toimi hyvin koko ajan. Hotellin sijainti erinomainen. Molempiin suuntiin löytyy ruokapaikkoja joka makuun. Suosittelen tätä hotellia. Hinta ja laatu kohtaa hyvin.

 
6.6.2017

Kirjoittanut 596kirsti Turku, Finland

Siisti hotelli, erittäin hyvä sijainti rantakadulla

Huoneemme (39) oli pihan puolella, kuten olimme varanneetkin. Hyvä ratkaisu, koska näin huone pysyi vähän viileämpänä jopa ilman ilmastointilaitteen käyttöä. Siisti, ilmeisesti juuri remontoitu. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja auttavaista; minulle jopa tilattiin (hyvää ja pehmeää) gluteenitonta leipää Korfusta, koska Sarandassa ei kuulemma ole. Ainoa miinuksen arvoinen asia oli äänieristyksen puute. Niin ulkoa kuin kaikuvasta rappukäytävästäkin (varsinkin) kuului turhan hyvin. Aamiainen hyvä ja riittävä. Koska lähtö Korfulle oli klo 5 aamulla, saimme runsaat aamiaispussit mukaamme. Hedelmää, mehua, leipää, juustoa, kinkkua leivälle, marmeladia, levitejuustoa, voita, makkara, keitetty muna, vesipullo sekä veitsi ja haarukka. Keliakiani tuossakin hyvin huomioitu.

 
22.9.2023

Kirjoittanut DayTrip297938 Nieuwegein, Alankomaat

Leuk hotel 👌🏽

Het nog al een zoektocht om het hotel te vinden, zelfs met navigatie erg lastig. Na een paar keer rond rijden uiteindelijk gelukt. Het hotel ligt aan de boulevard en strand en alleen toegankelijk via elektrische verkeerspaal, die bediend wordt door een soort opzichter. We werden heel vriendelijk ontvangen een medewerker, jong meisje. Parkeren is gratis bij het hotel😊. Prima kamer, nieuwe badkamer, airco, prima bedden (twee 1- persoonsbedden). Balkon met zitgelegenheid en waslijntje 👍🏼. Leuke klein strandje tegenover het hotel. Ontbijt is voldoende en genoeg keuze. In de omgeving veel restaurants, winkels, aanbieders voor excursies. In de avond is het een gezellig en leuke drukte. Kortom een leuk hotel en zeker aan te raden en komen graag eens terug. Gelukkig zijn we de manager van het hotel niet tegengekomen😉