Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,2 10:stä Perustuu 48 arvioon
Kokonaisuus
 
7,2 / 10
Puhtaus
 
7,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,1 / 10
Huone/huoneisto
 
7,3 / 10
Palvelu
 
7,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Omiastajan ystävällisyys ja aina oli apua saatavilla mikäli sitä tarvitsi. Hotelli oli myös rauhallinen ja siisti ja sijainti oli oikein hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-07-13


7 10:stä

+
Näköala, allas ja uusi remontoitu huone.
-
Suihkussa olisi voinut olla esim suihkuverho/jokin este, koska suihkussa käydessä koko kylpyhuone oli märkä wc-paperia myöden. Ei ollut myöskään mahdollisuutta saada taaperolle omaa sänkyä. Lisää laatikota/säilytystilaa.

Vahvistettu asiakas: 2024-07-06


8 10:stä

+
Hotelli oli hyvin siisti ja palvelu oli erittäin hyvää.
-
Kuvauksessa oli maininta rannasta, mutta ranta oli maksullinen, 8e per pää. Ravintola ei kuulunut hotelliin ja oli huonoa palvelua sekä ruuan taso oli huonointa verrattuna viereisiin ravintoihin.

Vahvistettu asiakas: 2024-07-06


7 10:stä

+
Kiva uima-allas.
-
Pyyhkeet ja lakanat pitäisi vaihtaa edes kerran viikon aikana, kun rannalta tulee kuitenkin hiekkaa jaloissa ja helteessä hikoilee yms.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-29


8 10:stä

+
Uima-allas alue sekä merinäköala parvekkeelta. Sijainti.
-
Aamiainen todella vaatimaton. Huoneiston kylpyhuone lainehti vettä suihkun jälkeen. Normipeitto viltin sijaan olisi kiva.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-01


8 10:stä

+
Näköala ja sijainti.
-
Siivousta ei ollut kaikkina päivinä (vaikka piti). Aamupalassa parantamisen varaa. Hotellin baarikin voisi olla päiväsaikaan auki.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-01


8 10:stä

+
-
Huoneessa olisi voinut olla astioita ja edes vedenkeitin.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-25


8 10:stä

+
Huone oli iso ja puhdas. Siellä oli tilava jääkaappi ja reilunkokoinen parveke. Henkilökunta oli ystävällistä ja kielitaidon puute korjattiin kovalla hymyllä. Hotelli oli rauhallinen ja turvallisen oloinen.
-
Kylpyhuone oli epäkäytännöllinen, vesi levisi ympäriinsä ja lattiakaivo ei vetänyt. Hotellin sisäänkäynti oli jokseenkin erikoinen, ja sitä ei ollut merkitty mitenkään. Hotellissa ei ollut respaa, vaan asiat hoidettiin baarissa. Tätähän ei kerrottu missään. Jäin kaipaamaan tallelokeroa, mutta toisaalta hotellissa taisi olla ympärivuorokautinen vartiointi. Huoneen jääkaapista sai sähköiskuja.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-19


8 10:stä

+
Merinäköala, hintalaatusuhde
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-12


9 10:stä

+
Huone oli todella tilava ja näköala oli hieno. Aamupala oli maittava. Toisin kuin Apollomatkojen tiedoissa lukee, hotellissa on nykyään uima-allas ja sitä on muutenkin remontoitu ja rakennettu kerroksia lisää.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-08


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Edola -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

16 arvostelua
Erinomainen
 
13
Erittäin hyvä
 
1
Hyvä
 
0
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

12.7.2024

Kirjoittanut Cosimo F

Hotel ottimo e città stupenda

Ho passato una settima, hotel nuovo e accogliente. Fare colazione sul terrazzo è qualcosa da provare Parcheggio custodito. Personale per le pulizie bravissime e sempre a disposizione. Piscina con vista tramonto é qualcosa di assurdo. Inoltre se avete bisogno di qualsiasi cosa c’è il proprietario che è una persona bravissima.

 
12.7.2024

Kirjoittanut julie p Kööpenhamina, Tanska

A lovely stay in beautiful suroundings💞

Fantastisk hyggeligt sted! Rigtig godt placeret, god service og god rengøring. Medarbejderne var meget imødekommende, og hjalp så meget de kunne🤌🏼 Ville bestemt anbefale dette sted! De havde en hyggelig lille restaurant til overkommelige priser - med mulighed for en masse restauranter der var mere lækkert og dyrere i nærheden.

 
12.7.2024

Kirjoittanut Endrit B

Fantastisk hotel med bedste beliggenhed.

Fantastisk hotel og menneskerne. Ganske fin morgenmad, hotellet er perfekt til par, men også større familier. Der er stor value for money. Beliggenheden var i den ende hvor der IKKE er turistet, som mange tror om albanien. Det handler om at være de rigtige steder, og det var vi her. Tusind tak for alt. Ville helt klart booke her igen. Përshëndetje!

 
19.8.2023

Kirjoittanut Roam25850077529 Ferrara, Italia

bellissimo

ottimo hotel centrale e una bellissima vista su saranda lhotel nuovo e super pulito anche una bella piscina e la mattina far colazine in terrazza e un vero paradiso personale gentile anche parcheggio custodito………un consiglio chiedete sempre a Dorian il titolare dove andare non sbaglia mai ,ciao caro amico BOMBOLONE🇦🇱

 
11.8.2023

Kirjoittanut antoniettad574

PERMANENZA DA RICORDARE🥰🇦🇱🥰🇦🇱

Abbiamo trascorso 2 settimane qui all’hotel Edola fantastiche… Hotel molto pulito…accoglienza e disponibilità del titolare super…ci siamo sentiti come in famiglia Colazione nel suo terrazzo con vista stupenda… Piscina disponibile dalle 11 fino alle 21 e non è da tutti gli hotel,per chi ha adolescenti e bambini come noi è il top… A due passi dal lungomare di Saranda e vicino a qualsiasi locale si cerchi Noi avevamo la macchina perciò un posto auto per noi Dorian con il suo staff è stato sempre disponibile per ogni esigenza…ai consigli sui posti da visitare ai luoghi dove poter pranzare o cenare Lo consiglio vivamente a chiunque🇦🇱❤️🇦🇱❤️