Deluxe-huone bungalowissa

Tilavia ja viihtyisiä deluxe-huoneita bungalowissa. Pieni parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Kolmas henkilö on mahdollinen kokoontaitettavassa lisävuoteessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv, minibaari, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kaksi pulloa vettä päivässä. Hiustenkuivain ja kylpytakit. Tasokas kaksoissuihku, kylpyamme ja wc. Ulkovuode. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Kolmas henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv, minibaari, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kaksi pulloa vettä päivässä. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone bungalowissa

Tilavia ja viihtyisiä superior-huoneita bungalowissa, jotka sijaitsevat vehreässä puutarhassa. Pieni parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Kolmas henkilö on mahdollinen kokoontaitettavasta lisävuoteessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv, minibaari, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kaksi pulloa vettä päivässä. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita voit myös käydä suihkussa taivasalla suositussa ulkokylpyhuoneessa. Maaterassi. Ulkovuode. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 43 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.