Deluxe-huone bungalowissa

Deluxe-huoneita bungaloweissa, joissa on maaterassi. Terassilla on päivävuode, nojatuoli ja pöytä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari - kaksi vesipulloa per päivä sisältyy hintaan. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kaksi suihkua, kylpyamme ja wc. Kylpyhuone on osittain ulkona. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi.Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari - kaksi vesipulloa per päivä sisältyy hintaan. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone bungalowissa

Superior-huoneita bungaloweissa, joissa on maaterassi. Terassilla on päivävuode, nojatuoli ja pöytä. Huoneet sijaitsevat keskellä vehreää puutarhaa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari - kaksi vesipulloa per päivä sisältyy hintaan. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Suihku, kylpyamme ja wc. Kylpyhuone on osittain ulkona. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 43 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.