Huoneet

Kahden hengen huone bungalowissa

Valoisasti sisustettuja kahden hengen huoneita bungalowissa parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv kansainvälisillä kanavilla ja puhelin. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kaksi maksutonta vesipulloa päivittäin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Kylpyhuone osittain ulkona. Maaterassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 57 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuone, jossa kaksi makuuhuonetta ja suuri olohuone. Toisessa makuuhuoneessa leveä parivuode ja toisessa joko kaksi tai kolme vuodetta. Tv kansainvälisillä satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kaksi maksutonta vesipulloa päivittäin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 80 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 henkeä

Superior-huone

Superior-huoneet sijaitsevan kaksi- ja kolmikerroksisissa rakennuksissa. Valoisasti sisustetuissa huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv kansainvälisillä kanavilla ja puhelin. Kaksi maksutonta vesipulloa päivittäin. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.