San Francisco

San Francisco on yksi kauneimmista kaupungeista Yhdysvalloissa. Kaupunki jakautuu useille eri kukkuloille, ja kadut ovat joskus hyvinkin jyrkkiä. San Franciscossa on eurooppalainen luonne, ja elämä on hieman hitaampaa kuin muissa amerikkalaisissa kaupungeissa. Matkusta raitiovaunulla jyrkkiä rinteitä pitkin ja ihastele viktoriaanisten kaupunkitalojen klassista arkkitehtuuria. San Franciscossa pääset näkemään Yhdysvaltojen hieman erilaisen puolen.Lisätiedot San Francisco

Kuljetukset matkakohteessa

San Francisco International Airport sijaitsee 13 kilometrin päässä. Lentokentältä pääsee kaupunkiin junalla tai bussilla.

Rannat

San Franciscon vesi on melko viileää, mutta rannat ovat pidettyjä ja mukavia. Tunnetuimmat rannat ovat nimeltään ovat Ocean Beach, Baker Beach, Crissy Field ja Rodeo Beach.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 15°c
helmi 16°c
maalis 17°c
huhti 17°c
touko 18°c
kesä 20°c
heinä 20°c
elo 20°c
syys 21°c
loka 21°c
marras 18°c
joulu 14°c

Kaikki alueet Kalifornia

Los Angeles

Los Angeles on unelmien ja mahdollisuuksien kaupunki. Elokuvateollisuuden keskus on myös Yhdysvaltojen toiseksi suurin kaupunki, joka jakaantuu erilaisiin alueisiin. Hollywoodin unelmatehdas, ylellinen Beverly Hills, ostoskatu Rodeo Drive ja paljon paljon muuta. Los Angeles on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat reittilennoin.