Key Biscayne

Coconut Grove & Key Biscayne

Yksi Miamin kauneimmista kaupunginosista on Coconut Grove. Kyseinen kaupunginosa on ollut Floridan pisimpään asutettu alue, ja1800-luvulla Floridaan saapuvat asukkaat majoittuivatkin juuri tälle kyseiselle alueelle. Coconut Grove oli alunperin oma kaupunkinsa, mutta 1900-luvun alussa se liittyi osaksi Miamia. Alueella on yhä vanhoja, pittoreskeja taloja, ja ilmapiiri eroaa hyvin paljon muusta Miamista, jota hallitsee moderni arkkitehtuuri ja vauhdikas elämäntapa. 

Coconut Grove

Jos satut löytämään itsesi Coconut Grovesta tiistai- tai torstai-iltana, voit osallistua Peacock Parkin maksuttomalle joogatunnille. Vinyasaan pohjautuva joogatunti järjestetään puistotta sertifioidun ohjaajan opastuksella. Tuntu alkaa 18.00 ja kestää yhden tunnin. Jätä myös joogamatto kotiin, sillä aurinkotervehdys tehdään suoraan ruohikolla! 

Historiannälkäisille suosittelemme paikkaa nimeltä Vizcaya Museum and Gardens, joka on historiallinen rakennus 1900-luvulta, ja joka on saanut inspiraationsa italialaisesta arkkitehtuurista. Talo on rakennettu aivan veden äärelle, ja sen takapihalla on myös puutarha. Täällä voit viettää ihanan iltapäivän mukavassa ympäristössä! 

Coconut Groven ravintolat

Älä missään nimessä jätä välistä Floridalaisia limehedelmiä. Sitä tarjoillaan erilaisissa muodoissa, ja erityisesti Key Lime Pie Martini on kokeilemisen arvoinen. Se on martinidrinkki, jonka lasin reunan ympärillä on makeita keksinmuruja. Myös yksi parhaista Greenstreet -kahviloista sijaitsee Coconut Grovessa. Hyvien juomien lisäksi täältä saat myös erinomaista ruokaa, ja voit rentoutua punaisilla plyysisohvilla. 

Miamin ruokakulttuuri on monipuolinen. Strada in the Grove -nimisessä paikassa voit nauttia italialaisesta ruoasta ja hyvästä palvelusta. Erinomaisen simpukka-annoksen jälkeen voit nauttia jälkiruokaa nimeltä duga. Listalta löytyy myös tiramisua, jäätelöä, sitruunajuustokakkua ja pannacottaa. Huomioithan, että ravintolaan tulee varata pöytä viimeistään kolme päivää ennen.

Biscayne Bay Miami

Biscayne Bay

Key Biscayne

Jos matkustat Biscayne Baysta Coconut Grovea kohti, tulet pienellä Key Biscaynen saarelle. Täällä voit paeta kaupungin hektistä elämää muutamaksi tunniksi. Saari on ollut asutettuna noin 60 vuotta, ja tie Coconut Groven ja Key Biscaynen välillä avattiin vasta vuonna 1947. 1970-luvulla myös presidentti Richard Nixon asui täällä. 

Key Biscaynessa on 18-reikäinen golf-rata, jonka sanotaan olevan Floridan paras 72 parin kenttä. Crandon Golf, jossa pelattiin PGA Championship Tours -kilpailut, on todellinen elämys, jossa voit golfata kauniiden mangrovipuiden ja veden ympäröimänä. Golf-kenttä sijaitsee Crandon Parkin lähellä, josta löytyy myös tenniskenttä ja fitness-alue ulkoharjoitteluun. Ajan voit varata täältä. Jos haluat tutustua vedenalaiseen maailmana, alueella on myös monia sukellusretkiä, joissa pääset näkemään vanhoja, vedenalaisia hylkyjä. 

Jos suuntaat Key Biscaynen eteläpuolelle, saavut Bill Baggs Park nimiseen puistoon, jossa sijaitsee Miamin vanhin rakennus, eli historiallinen majakka. Opastetulla kierroksella pääset tutustumaan lähemmin majakkaan ja käymään myös sen sisällä, ja lisäksi pääset ihanalle kävelyretkelle puiston ympäri. Alueella voit myös uida rauhassa, sillä useimmat matkailijat viettävät päivänsä South Beachillä.

Key Biscaynen ravintolat

Jos haluat syödä Key Biscaynessa, suuntaa kohti asfaltoitua ja asutettua aluetta. Oasis Sandwich Shop on aivan Crandon Parkin vieressä, joka on erinomainen paikka lounaalle. Ravintolassa tarjoillaan hyvää kuubalaista ruokaa. 

Jos etsit hyvää illallispaikkaa, suosittelemme intialaista ravintolaa nimeltä Ayesha – erityisesti heidän tikka masala kanansa ja curyrlammas ovat kokeilemisen arvoisia! Hinnat ovat hieman keskimääräistä korkeampia, mutta täysin sen arvoista, sillä parempaa intialaista ravintolaa on vaikea löytää Miamin alueelta.