Fort Lauderdale

  • Omatoimikohde

Fort Lauderdalella vietät unelmalomaasi ja nautit auringosta loputtoman pitkillä hiekkarannoilla. Miellyttävän lämmin ilmasto, niin maalla kuin meressä ympäri vuoden, houkutellee pariskuntia, lapsiperheitä ja eläkeläisiä. Loma Fort Lauderdalessa täyttää kaikki odotukset!

Fort Lauderdale on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat reittilennoin joko Fort Lauderdaleen tai Miamiin.Lisätiedot Fort Lauderdale

Aikaero

-7 tuntia.

Valuutta

Yhdysvaltojen dollari (USD).

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 23°c
helmi 24°c
maalis 25°c
huhti 27°c
touko 29°c
kesä 30°c
heinä 30°c
elo 30°c
syys 30°c
loka 28°c
marras 26°c
joulu 24°c

Kaikki alueet Florida

Orlando

Orlando on täynnä viihdettä. Täältä löydät suosituimmat teema- ja huvipuistot – Walt Disney World ja Universal Studios tekevät Orlandosta koko perheen monimuotoisen kohteen. Orlando on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat reittilennoin.

Miami

Matka Miamiin tarjoaa kaiken, mitä voit onnistuneelta lomalta toivoa. Miami on suurkaupunki, jossa on palmujen reunustamia katuja, puuterinvalkoisia rantoja, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja kaikenlaista viihdetarjontaa. Tekemistä löytyy niin pariskunnille, lapsiperheille kuin eläkeläisillekin. Ja mikä parasta, Miamin ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden. Miami on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat reittilennoin.