Chicago kohdetiedot

Kieli:

Englanti.

Passi ja viisumi:

Kaikilta Yhdysvaltoihin matkustavilta vaaditaan ESTA-Electronic System for Travel Authorization. Tätä tulee anoa viimeistään 72 tuntia ennen lähtöä. Tarkista myös että passisi ja luotto/pankkikortti ovat voimassa matkan aikana.

Sähkö:

110 V, adapteri tarvitaan.

Lentokenttäkuljetus:

Kaikki kansainväliset lennot laskeutuvat Chicago O´Haren lentokentälle. Lentokentältä kaupunkiin pääset junalla tai bussilla. Blue Line trains -ovat helpoimpia ja edullisimpia, joilla pääset helposti Terminaali 2:sta keskustaan. Lippuja voi ostaa automaateista kortilla tai käteisellä.

Rannat:

Oak Street Beach, joka sijaitsee keskellä kaupunkia. Evanstone Beach, ranta kantakaupungin pohjoispuolella, josta on upeat näkymät kaupunkiin. Loyola Leone Beach on Chicagon pisin ranta.

Iltaelämä:

Chicago on pullollaan baareja ja pubeja, joissa soitetaan live-musiikkia.

Julkinen liikenne:

Chicagossa on hyvä julkinen liikenne, ja voit matkustaa bussilla, metrolla ja junalla. Jos majoitut kaupungissa, ei autonvuokrausta suositella ruuhkien ja parkkipaikkojen vähäisen määrän vuoksi.

Aktiviteetit:

Chicago on iso urheilukaupunki. Suosituimmat lajit ovat koripallo, baseball, amerikkalainen jalkapallo ja jääkiekko. Täällä pääset kokemaan todellista amerikkalaista urheiluhuumaa. Liput kannattaa ostaa hyvissä ajoin, sillä suosituimmat ottelut myydään usein loppuun.