Kokemuksia Tac Premier Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 62 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Henkilökunnan ystävällisyys ja auttavaisuus.
-
Kielitaito oli suurimmalta osalta heikko englanti, suomella ei pärjännyt ollenkaan. 3hlön huone oli laitettu vain 2 hlölle joten tätä sai pyytää että yksi henkilö saa myös peiton, pyyhkeet jne.. Hotelli on jämähtänyt 90-luvulle vaikka yleispinnat onkin uudistettu. Itse hotelli oli todella sokkeloinen ja siellä meinasi eksyä välillä. A'la cartea ei ollut saatavilla kertaakaan lomani aikana. Allas-alueella ja hotellissa wifi toimi, mutta ei lobbyssa. Liikaa maksullisia toimintoja joista ei kerrottu etukäteen. Pantti pyyhkeistä, spa- ja hamam-jutut, tallelokeron maksullisuus jne.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-24


10 10:stä

+
Hyvä ja rauhallinen hoteli
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-17


8 10:stä

+
Palvelu ja henkilökunta
-
Kaikki oli ihan ok

Vahvistettu asiakas: 2024-05-17


9 10:stä

+
Kaikki.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


9 10:stä

+
Parveke
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-05


6 10:stä

+
Sijainti oli hyvä. Lyhyt rannalle. Huone oli hyvä. Ilmastointi ja tv toimivat.
-
Henkilökunta ei ollut niin palvelualtista ja ystävällistä, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Respassa vastaanotossa ei saanut oikein mitään infoa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-28


8 10:stä

+
Todella ystävällinen hlökunta, ei kuitenkaan käyneet ”liikaa iholle”. Ruoka ylitti odotukset. Huonesiivous & uudet pyyhkeet joka päivä iso plussa. Iso parveke sekä iso vessa & suihku olivat hyvä juttu + toimiva ilmastointi.
-
Huonevaihtoehtoja ei varattaessa ollut, standard-huoneemme oli hieman kulahtanut mutta sen kyllä kesti. Allasalueen DJ soitti pääasiassa venäläistä poppia ja kun pyysi muutakin musiikkia, niin ”yllättäen” hänen laitteensa oli rikki eikä biisejä voinut valita…

Vahvistettu asiakas: 2023-09-28


9 10:stä

+
-
palvelua

Vahvistettu asiakas: 2023-08-24


7 10:stä

+
Näkymä parvekkeelta vuorille . Huoneen siivous oli priimaa. Respan asiakaspalvelu oli hyvää. Kirjautuessa hotelliin huoneemme sähkäössä oli vikaa. Joten emme saaneet kuin yhden perhehuoneen ja lahden huoneen sijasta yhdeksi yöksi. Perhehuoneen toinen huone oli kuuma ja ilma ei vaihtunut ,koska siellä ei ollut ilmastointia ja kyseisen huoneen ilmastointi reistaili muutenkin. Saimme seuraavana päivänä valita toisen huoneen ,kun niitä vapautui. Saimme pitää perhehuoneen missä olimme väliakaisaismajoituksessa. Hyviteksykseksisiitä,että jouduimme nukkumaan yhdessä huoneessaa Ssaimme ilmaisen wifin,joka kattoi koko hotellin, jokaiselle seurueen jäsenelle ja hedelmä lautaset ja punaviiniä huoneisiin.
-
Ilmastointia huoneessa ei toiminut. Korjattiin puhdistamalla suodattimet, jolloin viilensi hieman enemmän,mutta ei niinkuin pitäisi. Altaan Vesi olin likaista ja allasalueen wc tilat haisi. Yleisilme oli hotellilla kulunut. Kokolattiamatot kupruili. Seinäpinnat olivat huoneistossa kuluneita ja kylpyhuoneessa kaapistot olivat kosteudesta paisuneet ja kuluneet .

Vahvistettu asiakas: 2023-08-24


9 10:stä

+
Allas-alueella aina tilaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-24


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Tac Premier Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

59% matkustajista suositttelee

623 arvostelua
Erinomainen
 
251
Erittäin hyvä
 
159
Hyvä
 
93
Ei kovin hyvä
 
52
Huono
 
68

Viimeisimmät 5 arviota

26.4.2024

Kirjoittanut aaro h Iisalmi, Suomi

Hotelli on 2minuutin kävelymatkan päässä juomat ja ruuat on hyviä sekä hotelli huone pysyy viielänä vaikka pihalla olisi

Hotelli on 2minuutin kävelymatkan päässä juomat ja ruuat on hyviä sekä hotelli huone pysyy viielänä vaikka pihalla olisi kuuma henkilökunta on mukavaa ja muutenkin hieno paikka ja täällä on paljon aktiviteettejä. Paikan ihmiset ovat mukavia ja puheliaita.

 
4.5.2023

Kirjoittanut johannajomppu Pori, Suomi

Tac premier hotel & spa great hotel 🤩

Täytyy sanoa, että hyvä että en uskonut näihin palautteisiin mitä täällä oli, nimittäin hotellissa erittäin hyvä ruoka pääruoka vaihtuu päivittäin, aamulla kokki paistelee kananmunia, pannukakkuja. Myös omelettia toiveilla tekee joinakin aamuina. Juomatarjoilu pöytiin. Hymyilevät iloiset tarjoilijat. Lisänä 12-16 on erillisen ravintola hotellin keskellä jossa kokki pyörittää käsin pizzaa ja tekee myös herkulliset hampuriöaisateriat ranskalaisilla. Lobby nar ja allasbaari toimii hyvin. Täällä alkoholi on 4vl pikku pulloissa, eli saat sen vahvuisen kuin kuuluukin joka kerta. Vesipullot täytetään huoneen jääkaappiin päivittäin. Huoneessa hyvät sängyt, kapselikeitin, vedenkeitin ja pika cappuccinoa ym tarjolla. Jatkamme vielä lomaa täällä ja todellakin, suosittelen lämpimästi kaikille 🤩

 
20.12.2015

Kirjoittanut heidip861 Tuusula, Suomi

siisti

Lisävuode olikin täysin oma huone. Siisteys hyvä, huoneessa ei valittamista. Sijainti hyvä. Ruokaa oli riittävästi, vaihtoehtoja monia. Hamamia voin myös suositella. Netti ei toiminut koko viikolla ja respan työntekijät olivat epäystävällisä asiasta kysyttäessä.

 
3.12.2015

Kirjoittanut eilar2015 Joensuu, Finland

Tac Premier hyvä valinta

Hyvä sijainti, lähellä Kleopatra rantaa Atatyrk kadun varrella all inclusive palveluin. Aterioilla runsas valikoima ja erinomainen palvelu. Allasalue on rauhallinen. Hotellista löytyy myös spa palvelut. Kampaamo ja manikyyri sijaitsevat aivan hotellin vieressä. Hyvät shoppailumahdollisuudet heti hotellin viereisissä butiikeissa.

 
25.5.2024

Kirjoittanut Aleksandr A

We are coming back in Autumn

Ekipa animatorów jest najlepsza niż w innych hoteli. Bardzo przyjazna oraz komunikatywna w innych językach. Dzięki bardzo za współpracę w organizacji małżeństwa. Bardzo fajne podejscie do kazdego klienta . Wsparcie w różnych pytaniach . Duży wybór sniadania obiadów kolacji . Brawo dla personelu