Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai maaterassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Jääkaappi, keittolevyt, yksinkertainen keittiövarustus, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Lisävuodemahdollisuus olohuone/minikeittiössä. Wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Osassa huoneista ilmastointi vain makuuhuoneessa. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä/2-5 henkeä.

Suurehko kaksio

Suurehkoja kaksioita, joissa on kaksi parveketta. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Jääkaappi, keittolevyt, yksinkertainen keittiövarustus, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Lisävuodemahdollisuus olohuone/minikeittiössä. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Osassa huoneista ilmastointi vain makuuhuoneessa. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai maaterassi. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Jääkaappi, keittolevy, yksinkertainen keittiövarustus, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.