Kaksio

Valoisia kaksioita, joissa erillinen makuuhuone. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, yksinkertainen keittovarustus, jääkaappi, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhdistetyn olohuoneen ja minikeittiön puolella. Tv. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Osassa huoneistoja ilmastointi vain makuuhuoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä/2-5 henkeä.

Suurehko kaksio

Valoisia suurehkoja kaksioita, joissa erillinen makuuhuone. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, yksinkertainen keittovarustus, jääkaappi, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhdistetyn olohuoneen ja minikeittiön puolella. Tv paikallisin kanavin. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Osassa huoneistoja ilmastointi vain makuuhuoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Kaksi parveketta. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä, joista 1 lapsi.

Yksiö

Valoisia yksiöitä, joissa yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, yksinkertainen keittovarustus, jääkaappi, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Tv. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.