Kokemuksia Lavinia -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lavinia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

77% matkustajista suositttelee

50 arvostelua
Erinomainen
 
16
Erittäin hyvä
 
14
Hyvä
 
10
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
6

Viimeisimmät 5 arviota

30.12.2019

Kirjoittanut Sartsux

Kodikas, viihtyisä

Hyvä sijainti, kaupat, ranta, taksit lähellä. Henkilökunta ystävällistä, osa puhuu suomeakin. Hamam ja kampaamopalvelut, lähinnä asiakkaina aikuisia, ei häliseviä lapsilomalaisia. Ylemmistä kerroksista näköala Kale-kukkulalle, uima-allas aurinkotuoleineen.

 
20.10.2019

Kirjoittanut AiriK7

miellyttävä hotelli,,voisin mennä toistenkin,,

olin viiko sitten 2 viikoa Lavinia hotellissa ja viihdyin hyvin,,hyvä henkilö kunta ja siivous hyvä,ystävällisiä ja auttavaisia jos jotain pyysi,,wiwi ei oikein toiminut vaikka maksoin sen 2 viikon ajan,,uima tuolit oli vähän uusimisen vailla,,allasta ei 2 viikoon siivottu,hiekat oli koko ajan altaan pohjalla,,muuten kaikki paikat oli siistinä,,huone oli 4 kerroksessa ja rauhallinen 410 numero,,suosittelen huonetta,,sänky oli hyvä nukkua joka on tärkeä kun lomailee,,,olen tyytyväinen,

 
13.4.2019

Kirjoittanut Kirsikuokkanen

Palvelu

Erittäin hyvä ruoka ja sijainti. Palvelu ystävällistä ja mukavaa! Allasalue mukava ja siisti. Rauhallinen hotelli. Huoneistot siistit tavanomaiset. Siivous hyvä.Tämä hotelli jäi mukavasti mieleen. Varmasti palaan toistekin!

 
21.7.2018

Kirjoittanut Pekka K

Surkea

Hotelliin tullessa: ilmastointi 40€, wifi 10€ (ei toiminut kuin huoneen ulkopuolella), kahvinkeitin 10€, tallelokero 10€, yksi rulla vessapaperia (lisää saa ostaa hotellin kaupasta). Huone ei ehdi jäähtyä kun sähkö+ilmastointi katkeaa huoneesta poistuttaessa. Muurahaispesä huoneen rakenteissa toi todella paljon isoja muurahaisia kun vähänkin muruja oli lattialla. Hotellin ravintola tarjoaa pakaste/valmis roinaa, ylihintaan ja ilman mitään makuja. Työntekijöiden käsin kaivellessa pakastemansikoita pöydälle, ilman tietoakaan hygieniasta, voi vain miettiä mihin muualle menisi syömään. Ei enää ikinä tuohon hotelliin ja kenellekkään en suosittelisi.

 
4.5.2016

Kirjoittanut 904kirsih

Mukava loma

Siisti mukava hotelli. Ystävällinen palvelualtis henkilökunta. Viihtyisä tunnelmallinen allasbaari. Suosittelen hotellia. Menisin toisenkin kerran. Huoneet tilavia ja huoneiden siivous joka päivä. Henkilökunta avuliasta ja huolehtivat hyvin asiakkaistaan