Kokemuksia Kaila Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 129 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Huone
-
Ranta-alue ahdas

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


7 10:stä

+
Tuttu hotelli 12 x lomailtu samassa hotellissa. Muutama tuttu alkuajoista 2010. Palvelu hyvää.
-
Huoneen ilmastointi ei toiminut kunnolla. Animaatioryhmä ei ole läheskään niin hyvä kuin aikaisemmin. Päivällä ei ollut edes vesijumppaa, koska joku asiakas oli valittanut melusta. Halusi nukkua aurinkotuoleilla.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


8 10:stä

+
Ruoka hyvää ja monipuolista. Huoneiston parveke niin pieni, ettei kääntymään mahtunut. Äänieristys todella huono, kadulla askeleetkin kuuluivat sisälle.
-
Monesti turkissa matkanneen, hotellin henkilökunta ollut aina iloista ja hauskaakin..täällä sitä ei ollut!

Vahvistettu asiakas: 2023-09-28


9 10:stä

+
Henkilökunta aivan mahtavaa.
-
Apollomatkojen huone valikoimassa todellakin tovomisen varaa.Saimme lisämaksusta vaihdettua parempaan huoneeseen ja näköalaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-28


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-10


4 10:stä

+
Sijainti
-
Ensimmäinen huoneemme oli täysin homeessa. Vaikeaa oli saada vaihdettua uusi huone. Lisämaksusta upgradesin huone luokkaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-13


7 10:stä

+
-
Huoneita saisi vähän päivittää

Vahvistettu asiakas: 2023-07-13


7 10:stä

+
Hotelli oli siisti.
-
Allincluse oli tylsä, jäätelöbaari ei todellakaan vastannu odotuksia, pelkkiä halvimpia mehujäitä oli tarjolla, eikä niitäkään ollu sovittuun kellon aikoihin.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kaila Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

64% matkustajista suositttelee

970 arvostelua
Erinomainen
 
513
Erittäin hyvä
 
221
Hyvä
 
105
Ei kovin hyvä
 
62
Huono
 
69

Viimeisimmät 5 arviota

18.8.2018

Kirjoittanut Sidukka

Mukava pienehkö hotelli

Mukava pienehkö hotelli. Ruokaa todella hyvää ja sitä on reilusti. Henkilökunta ystävällistä. Iltaisin pientä "lisämyyntiä" mutta ei mitenkään liian tyrkyttävää. Ihan huippu allasjumppa. Siisti hotelli kokonaisuudessaan. Ainoat huonot meidän kohdalla oli parveke, ihan älyttömän pieni ja umpinainen. Ja sängyt meillä oli kovat, ja jouset painoivat mukavasti ihoon. Kaikkinensa suosittelemien arvoinen hotelli.

 
20.9.2017

Kirjoittanut Navigator732358

Ensikertalainen

Lyhyt matka lentokentältä hotellille. Erittäin hyvät ruoat ja henkikökunta. Huoneiden siivous toimi. Ranta lähellä. Lyhyt matka alanyan keskustaan. Hyvät shoppailu mahdollisuudet. Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen.

 
20.10.2016

Kirjoittanut SiskoD4 Vantaa, Suomi

Lomamatka

Huonoa palvelua, itänaapurit töykeitä hamstraavat ruokia, tönivät lapsia, varasänky laitettiin ilmastoinnin alle, mitä järkee, palvelu sitä sun tätä kyllähän siinä viikon hammasta purren oli. Altaassa kyllä tilaa lasten peuhata, allasohjelmaa oli paljon siitä plussaa, hamami ok,

 
15.4.2016

Kirjoittanut Sirpa A Oulu, Suomi

All Inclusive hotelli Alanyassa

Keskitasoinen hotelli Alanyassam, ruoka todella ok, palvelu keskinkertaista tai jopa huonoa. Tyrkyttämistä Hamamiin jne....joten tunsi ettei saa olla hetkeäkään rauhassa. Kauheasti lapsia, joten uiminen altaassa ei tullut kuuloonkaan....Kovaäänistä meluamista altaalla....

 
18.6.2015

Kirjoittanut RMI-83

Not a 5star hotel!

Huone: Remontoitu, erittäin siisti. Jämäkkä sänky. Ohuet peitot, lisäpeitot sai kaapista. Kylppäri oli hieno suihkuineen kaikkineen. Hygieniatarvikkeet täydennettiin päivittäin. Siivooja toimitti kaksi puolen litran vesipulloa, kahvi-ja teepussit päivittäin, ja vaihtoi pyyhkeet ja petivaatteet. Ulkoa kuului äänet parvekkeen lasien läpi.. varsinkin joinain iltoina järkyttävän kovalla soiva musiikki allasalueelta kantautui varmasti koko Alanyan läpi. Ei tiennyt itkeäkkö vai nauraa :) Lisäpisteitä olisi tullut jos musiikki olisi edes joskus ollut vähän hiljaisemmalla. Olisi ollut edes kuunneltavaa mutta kun ei...turkkilaista ja venäläistä teknoa :D Toisella puolen hotellia olisi saanut "ihailla" työmaata ja lukuisia muita hotelleja. Lisäksi sillä suunnalla olisi ollut iltashow-estradi, jossa myös kakofonia iltaisin. Sijainti: Lentokentältä pitkä matka, mutta on kuitenkin päätien varrella ja lähellä rantaa, jonne pääsi kätevästi tunnelia pitkin ajotien alitse. Ranta itsessään kivinen, hotellin kohdalle louhittu uoma josta pääsi helposti uimaan. Kleopatran puoleinen ranta on parempi ja hiekkainen. Busseilla pääsi 2liiran hintaan keskustaan ja Kleopatra-rannalle saakkakin. Taksi keskustasta hotellille oli n.20liiraa. Palvelut: Henkilökunta hymyili harvoin eikä huomentakaan kuulunut jos ei itse sanonut ensin. Siivoojat tekivät hyvän työn ja tippiäkin jätettiin heille reilusti. Englanninkieli henkilökunnalla oli erittäin heikkoa, ja jos heiltä kysyi ihan yksinkertaistakin asiaa, ei vastausta kyllä saanut! Lisävesipulloja pyysimme melkein joka päivä respasta, koska oli luvattu "water service" eikä kaksi pikkupulloa niissä helteissä riittänyt mihinkään. Osa allasbaarin juomista tarjoiltiin huoneenlämpöisinä. Hissi oli kunnon vitsi, toiminnassa ei mitään logiikkaa ja niin hidas että ei mitään järkeä. Itänaapurit olivat röyhkeitä ja etuilemalla pilasivat hotellin ilmapiirin. Ajoivat meidätkin matkan puolivälissä muualle syömään ja juomaan vaikka hotellilla olisi ollut all-inclusive.