Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita päärakennuksessa. Suuri parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Osassa huoneita on kokolattiamatto. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 24 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2/2-3 hengelle

Perhehuone 3 hengelle

Perhehuoneita, joissa on suuri kalustettu parveke. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, ja koostuvat kahdesta makuuhuoneesta sekä yhdistetystä olohuoneesta ja minikeittiöstä. Toisessa makuuhuoneessa parivuode, toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa astianpesukone, mikro, vedenkeitin ja keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Pesukone. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa suihku ja wc. Suuri kalustettu parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 102 neliötä
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on suuri kalustettu parveke. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode, lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on suihku ja wc, osassa jacuzzi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle