Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita päärakennuksessa. Osassa huoneita on kokolattiamatto. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Satelliitti-tv, puhelin ja hiustenkuivain. Jacuzzi/suihku ja wc. Suuri, kalustettu parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone 3 hengelle

Perhehuoneet koostuvat olohuoneesta, kahdesta makuuhuoneesta, kahdesta kylpyhuoneesta sekä minikeittiöstä, jossa on astianpesukone, mikroaaltouuni, vedenkeitin, astianpesukone ja keittiövarustus. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode, toisessa kaksi erillistä sänkyä. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Pesukone. Kaikki huoneet sijaitsevat päärakennuksessa ja niissä on maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Satelliitti-tv, puhelin ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Osassa huoneita on jacuzzi/suihku ja wc. Suuri, kalustettu parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 102 neliömetriä
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle

Superior-huone

Päärakennuksessa sijaitsevia superior-huoneita, jotka koostuvat yhdestä isosta huoneesta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kokolattiamatto. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Satelliitti-tv, puhelin ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Osassa huoneita on jacuzzi/suihku ja wc. Suuri, kalustettu parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle