Kokemuksia Alaaddin Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alaaddin Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

165 arvostelua
Erinomainen
 
65
Erittäin hyvä
 
53
Hyvä
 
26
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

9.4.2018

Kirjoittanut HannaP1217 Rovaniemi, Suomi

Erinomainen rantahotelli

Vietimme täällä viikon huhtikuun alussa mieheni kanssa.Ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä. :) Perillä odotti jopa shamppanjatarjoilu kun saavuimme. Yleisilme oli heti siisti ja miellyttävä ja vastaanotto tosiaan lämmin. Huoneemme sattui kolmesta kerroksesta ensimmäiseen ja terassimme osui suoraan merelle päin.Puhdas ja kauniisti laitettu huone mutta ehkä inansa ahdas.Tosin eipä sitä aikaa siellä huoneessa tule niin vietettyä eli ei häiritsevää.Kaikki julkiset tilat,ravintola,rantabaari,allasalue,piha jne.oli myös erittäin hyvin kunnossa pidettyjä. Hotelli sijaitsee aivan meren rannassa joten omaavat rantayhteyden.Mekään emme ole aikaisemmin olleet mitään auringonpalvojia,mutta ehkä juuri tästä syystä nyt tuli maattua rannalla oikein urakalla.Vain pyyhe niskaan ja muutamat askeleet niin pääset mereen uimaan. :) Jos ei meri houkuttele niin uima-allas on pihassa ja ympärillä paljon mukavia rantatuoleja.Rantatuolit ovat asiakkaille ilmaisia allasalueella.Rannalla niistä veloitetaan hieman. Henkilökunta oli oikein mukavaa,auttavaista ja siis baarin pojat olivat aivan mahtavia!Palvelu pelasi koko ajan.Erityiskiitokset oikein jätettiin kun lähdettiin. Ruoka kaikenkaikkiaan oli hyvää.Aamiainen oli runsas...leipää,leikkeleitä,juustoja,kasviksia,hedelmiä,aina jotain lämmintä kuten makkaroita ja keitettyjä munia.Myös koko aamun siellä oli kokki paistamassa omeletteja tilauksesi mukaan ja välillä tilattiin vain paistetut munat vaihtelun vuoksi.Perus kahvit,mehut,teet juomana ja jälkiruokia oli myös.Illallinen oli aivan yhtä kattava eikä samaa ruokaa sattunut olemaan kertaakaan koko viikon aikana.Tarjolla oli mm.riisiä,ranskanperunoita,lihakastikkeita,kalaa,kanaa,tortilloja jne.Salaattipöytä,alkupalapöytä ja jälkkärit.Juomat eivät kuulu hintaan joten ruokaoluet tilattiin henkilökunnalta. Kaikenkaikkiaan aivan loistava hotelli hinta-laatu suhteeltaan.Suosittelen todella lämpimästi varsinkin jos rannan läheisyyteen haluaa.Tiedän jo nyt että seuraavallakin Alanyan reissulla aiomme majoittua tähän hotelliin.

 
19.5.2024

Kirjoittanut Esmeralda D

Heerlijke top vakantie en mooi super hotel

Heerlijk hotel, lekker eten, direct aan het strand, mooie kamers, service perfect en heel vriendelijk personeel.Wij hadden een kamer opzij, en vroegen een andere kamer en mits bijbetalen kregen we een mooie kamer aan het zwembad met een mooi uitzicht ook op het strand.Matras was wel te hard voor ons en we kregen een topper en werd snel geregeld.Daarna goed kunnen slapen.De lunch die je kan bestellen ook heel lekker.De ober die de drank kwam brengen op het strand heel vriendelijk en behulpzaam.Was een topvakantie

 
8.5.2024

Kirjoittanut Берта И Moskova, Venäjä

Приятная и спокойная атмосфера с потрясающими закатами на берегу Средиземного моря

Понравилась локация и атмосфера с турецким колоритом. Очень уютно и спокойно. Бутик отель без детей и шумной анимации. Доброжелательный персонал, спокойная музыка, хорошая кухня. Можно прекрасно провести вечер в ресторане с восхитительными видами на море и потрясающими закатами. Очень отзывчивый персонал. Управляющий отеля всегда готов придти на помощь и дать полезный совет. Были трудности с трансфером в Аэропорт Гази паша и он помог решить проблему. У меня остались от отеля только прекрасные воспоминания.

 
29.2.2024

Kirjoittanut Оксана П

Желаем всем приехать в солнечный Aladdin

Очень хороший отель!Египет посещаем не первый раз,есть с чем сравнить!Очень хорошая анимация,вкусная еда,голодными не будете! Отзывчивый,добродушный персонал,мы очень довольны,обязательно вернёмся!! Отличное море,песчаный берег,есть пляж с кораллами! Красота!!

 
25.9.2023

Kirjoittanut Odyssey56955430236

Avond voor vertrek alles afgerekend s.morgens kamerpas ingeleverd en nog eens met rekening worden geconfronteerd

Bedriegen de zaak met afrekenen s'avonds voor vertrek alles afgerekend s'morgens bij inleveren van kamerpas krijgen we zelfde rekening gepresenteerd nooit meer dit hotel meerdere klachten over gehoord