Orchidacea Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Hotel Orchidaceassa hotellin henkilökunta huolehtii sinusta ja varmistaa, että sinulla on rauhallinen ja mukava loma. Voit nauttia virkistävästä uinnista uima-altaassa, käydä kuntosalilla tai kävellä Katan hienolle hiekkarannalle.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-3 henkeä/1–4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe-huoneita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,3 10:stä
Perustuu 28 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 907 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mukava hotelli sijaitsee kahden rannan välissä kohoavalla rinteellä. Kävelyetäisyys uimaan ja ostoksille. Voit rentoutua allasalueella, jossa on erillinen lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu.

Kaksi ravintolaa tarjoilevat thairuokaa ja kansainvälisiä annoksia. Huonepalvelu lisämaksusta. Elävää musiikkia iltaisin korkeasesongin aikaan.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Hotellialueella on myös pieni kuntosali. Thaihierontaa lisämaksusta. Leikkihuone. Maksuton kuljetus rannalle kolme kertaa päivässä. Hotellialueella on paljon korkeuseroja ja rappuja. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen kiinteältä menulta, joka sisältää kansainvälisiä ruokia ja hyvää thaimaalaista ruokaa)

Kausikohtaista huomioitavaa

Talvella 2024/2025 superior-huoneiden maksimihenkilömäärä: Superior-huone 1-3 hengelle

Hotellit Kata Beach

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort sijaitsee lähellä rantaa Kata Beachin reunamilla. Pulahda altaaseen tai lähde retkelle läheisille rannoille tai saarille. Voit myös hypätä taksin kyytiin ja lähteä nauttimaan Phuketin ostos- ja ravintolatarjonnasta.