Orchidacea Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Mukava hotelli kävelymatkan päässä Katan kauniista hiekkarannasta. Hotellin mukava henkilökunta pitää huolen viihtyvyydestäsi ja voit keskittyä nauttimaan lomasta ja virkistävistä pulahduksista altaaseen. Hotellissa on kuntosali ja saatavilla on myös thaihierontaa.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-3 henkeä/1–4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe-huoneita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 852 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mukava hotelli sijaitsee kahden rannan välissä kohoavalla rinteellä. Kävelyetäisyys uimaan ja ostoksille. Voit rentoutua allasalueella, jossa on erillinen lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu. Kaksi ravintolaa tarjoilevat thairuokaa ja kansainvälisiä annoksia. Huonepalvelu lisämaksusta. Elävää musiikkia iltaisin korkeasesongin aikaan.

Hotellialueella on myös pieni kuntosali. Thaihierontaa lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellialueella. Leikkihuone. Maksuton kuljetus rannalle kolme kertaa päivässä. Hotellialueella on paljon korkeuseroja ja rappuja. Osa hotellista on remontoitu vuonna 2018. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hotellit Kata Beach

The Beach Boutique House

The Beach Boutique House sijaitsee loistavalla paikalla Kata Beachilla. Muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy kattava valikoima Katan ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia. Hotellilla on palmujen katveessa vehreällä sijainnilla allasalue, ravintoloita ja baari.

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort sijaitsee lähellä rantaa Kata Beachin reunamilla. Pulahda altaaseen tai lähde retkelle läheisille rannoille tai saarille. Voit myös hypätä taksin kyytiin ja lähteä nauttimaan Phuketin ostos- ja ravintolatarjonnasta.