Orchidacea Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Mukava hotelli kävelymatkan päässä Katan kauniista hiekkarannasta. Hotellin mukava henkilökunta pitää huolen viihtyvyydestäsi ja voit keskittyä nauttimaan lomasta ja virkistävistä pulahduksista altaaseen. Hotellissa on kuntosali ja saatavilla on myös thaihierontaa.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-3 henkeä/1–4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe-huoneita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti, viihtyisä ja hyvät sängyt.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 844 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mukava hotelli sijaitsee kahden rannan välissä kohoavalla rinteellä. Kävelyetäisyys uimaan ja ostoksille. Voit rentoutua allasalueella, jossa on erillinen lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu. Kaksi ravintolaa tarjoilevat thairuokaa ja kansainvälisiä annoksia. Huonepalvelu lisämaksusta. Elävää musiikkia iltaisin korkeasesongin aikaan.

Hotellialueella on myös pieni kuntosali. Thaihierontaa lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellialueella. Leikkihuone. Maksuton kuljetus rannalle kolme kertaa päivässä. Hotellialueella on paljon korkeuseroja ja rappuja. Osa hotellista on remontoitu vuonna 2018. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen. 

Hotellit Kata Beach

The Beach Heights

The Beach Heights sijaitsee loistavalla paikalla Kata Beachilla. Muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy kattava valikoima Katan ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia. Hotellilla on palmujen katveessa vehreällä sijainnilla allasalue, ravintoloita ja baari.