Kokemuksia Kata Sea Breeze Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kata Sea Breeze Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

980 arvostelua
Erinomainen
 
400
Erittäin hyvä
 
341
Hyvä
 
125
Ei kovin hyvä
 
65
Huono
 
49

Viimeisimmät 5 arviota

12.3.2023

Kirjoittanut teijahoo Tampere, Suomi

Aamiainen ja venäläiset

Hotelli oli hyvä ja mukava henkilökunta. Ei moitittavaa. Mutta valitettavasti venäiset turistit hyökkäävät kuin villi-eläimet aamiaiselle. Ottavat ruokaa liikaa ja jättävät syömättä. Varastavat ruokaa mukaan laukkuun ja rasioihin. Etuilevat ja tönivät. Ehdotan annostelua ruokalautaselle venäläisille turisteille kunnes oppivat sivistynyttä käytöstä. Onneksi henkilökunta vähän kyttäsi ja otti pois ruokia joita laukussa yrittivät viedä pois.

 
4.3.2017

Kirjoittanut jukkap204

Ei enää ikinä tänne

Olimme varanneet hotellin 10yöksi mutta varaus muuttui heti saavuttuamme vain yhdeksi yöksi. Vastaanoton palvelu ala-arvoista, henkilökunta erittäin tylyä, täynnä röyhkeitä Venäläisiä ja palvelut kohdistettu heille, huono aamupala, huoneet vanhan aikaisia huonosti varusteltuja. Ei mitään hyvää sanottavaa.

 
22.1.2017

Kirjoittanut ArtoOK Vantaa, Suomi

Iso pettymys

Hotellin fasiliteetit antaisivat mahdollisuuden paljon parempaan, mutta liian moni asia tökkii. Henkilökunta siivoojia lukuunottamatta vaikuttavat kyllästyneeltä työhönsä. Hymyä on vaikea nähdä kasvoilta ja tehdään se mikä on pakko. Aamiaisravintolassa on ahdistava tunnelma kun erityisesti venäläiset ryntäilevät ja kiilaavat jatkuvasti. Juustolautanen oli usein tyhjänä ja täyttöä sai pyytää ja odottaa pitkään. Jos pullaa tuli pöytään eikä ollut nopea, niin sitä ei sitten enää myöhemmin tullut jne... Päivällä tilasin kreikkalaisen salaatin ravintolasta. Salaatin sipulitkin oli pilkottu isoiksi palasiksi, joita sai sitten itse pilkkoa edelleen pienemmäksi. Sipulirenkaista ei varmaan oltu kuultu. Internet-yhteys on hidas ja pätkii. Kannattaa ostaa läheisestä kaupasta paikallinen SIM kortti nettiä varten, saa samalla hinnalla ja toimii paremmin. Uima-allas "suljetaan" klo 20 illalla, mutta kukaan ei valvo allasta. Varsinkin venäläiset uivat ja hyppivät altaaseen vielä klo 23 tai 24 eikä henkilökunta poista heitä altaasta. Itsellä oli huoneesta suora yhteys altaaseen ja nukkuminen oli vaikeaa ennen kuin lopettivat uimisen. Yritin saada heitä pois altaasta, mutta eivät lähteneet. Kun pyysin vastaanotosta apua, niin kävivät hiljentämässä hetkeksi mutta sitten taas meno jatkui. Venäläiset suuttuivat tästä ja vetivät kaiteelta pyyhkeemme yöllä altaaseen. Ilmastointilaite huoneessa on todella äänekäs ja korvatulpat on syytä varata matkalle mukaan. Venäläisillä ei muutenkaan tunnu oleva minkäänlaista halua noudattaa sääntöjä ja heitä riittää. Voisi hyvin kuvitella että on jossain venäläisessä resortissa vaikka Sotsissa! Eroa on vaikea löytää muuten kuin lämpötilan osalta. Arvaan, että positiiviset arviot on pääosin venäläisiltä. On varmaa, että toista kertaa en tähän paikkaan eksy.

 
6.7.2016

Kirjoittanut Jorma N Lappeenranta, Suomi

Hotelli jossa ainakin minä viihdyn... :)

Kata Sea Breeze on kuin toinen koti... sinne aina mukava mennä... :) ... ja siksi olen useasti lomailutkin... :) ... Useat allasalueet ovat mukavat, huoneet ovat isot ja siivoushenkilökunta on ystävällinen, kuten koko hotellin henkilökunta muutenkin. Aamiainen on runsas ja monipuolinen ja hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla ja on n. 5-8 minuutin päässä Katan rannalta. Ostosmahdollisuuksia,ravintoloita ja kauppoja löytyy aivan lähes vierestä.

 
5.7.2024

Kirjoittanut _507412 Челябинск

Замечательный отель

Отдыхали в этом отеле в конце июня . Отель прекрасный. Персонал вежливый, внимательный. Красивая , ухоженная территория. Есть 4 бассейна. Отель расположен так, что шум с улицы не доходит в номера. Особенно хорош был наш 5 корпус. Тишина, только птички поют и по ночам слышны лягушки. Вид из номера на гору. Просто отлично. Номера просторные. Сантехника работала отлично, кондиционер тоже. Постельное бельё белоснежное. Полотенца меняли ежедневно. Ставили воду, чай, кофе. Завтраки очень хорошие. Овощи, рис , лапша со специями, супы, яичница, омлет, сосиски, тушёные овощи. Из фруктов арбуз, иногда дыня, гуава, питахайя. Кофе не очень, лучше брать чай. Отель расположен очень удобно . До моря минут 10 неспеша. Рядом магазин "7 11". Много обменников валюты. Берут всё и рубли тоже. Недалеко рынок. Много кафе. Буду советовать отель друзьям.