Deluxe Plus-huone

Moderneja ja tilavia deluxe plus-huoneita. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Tv ja puhelin. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone, missä suihku, wc sekä ulkosuihku. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 57 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone

Moderneja ja tilavia deluxe-huoneita ylimmässä kerroksessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Tv ja puhelin. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone, jossa amme, suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Moderneja ja tilavia kahden hengen huoneita. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv ja puhelin. Kylpytakit ja tossut. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpyhuone, missä jacuzzi, suihku ja wc. Terassi allaspääsyllä. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone

Moderneja ja tilavia perhehuoneita, mitkä on jaettu sermillä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv ja puhelin. Kylpytakit ja tossut. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpyhuone, missä amme, suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.