Kahden hengen huone

Valoisia ja moderneja kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki, tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Perhehuone

Valoisia ja moderneja perhehuoneita. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai vuodesohvasta. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit, tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 62 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Seafront villa

Valoisia ja moderneja villoja, jotka sijaitsevat lähellä rantaa. Villoissa on joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi, joka nukkuu aikuisen vieressä. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki, tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 62 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Yhden huoneen villa

Valoisia ja moderneja yhden huoneen villoja, jotka sijaitsevat hotellin puutarhassa. Villoissa on joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi, joka nukkuu aikuisen vieressä. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki, tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 62 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.