Mida De Sea Hua Hin

Mida De Sea Hua Hinissa on kaksi allasaluetta, joissa kummassakin allas rentoutumista varten. Jos haluat lisää yleellisyyttä, varaa kahden huoneen sviitti, josta pääsee suoraan yhdelle uima-altaista. Hotellissa syöt hyvin ja voit valita kahdesta ravintolasta ja ostettavissa on useita ateriapaketteja. Jos haluat treenata, hotellissa on kuntosali ja sen jälkeen voit rentoutua saunassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle Perhehuone 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kahden huoneen sviitti 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 143 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 13 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mida De Sea Hua Hinissa on kaksi suolaisen veden ulkoallasta. Aurinkotuolit ja -varjot. Allas- ja rantapyyhkeet maksutta. Juomia uima-altaalla voi tilata M Cafésta.

Mida De Sea Hua Hinissa on kaksi ravintolaa, M Café ja Delizioso, jotka ovat avoinna varhaisesta aamusta myöhään iltaan. Molemmat ravintolat tarjoavat kansainvälisiä ja thaimaalaisia ruokia. M Cafén baari on avoinna myöhäisestä aamusta myöhään iltaan.

Kuntosali ja sauna ja höyrysauna maksutta, ennakkovaraus vaaditaan.

Maksuton wifi koko hotellissa. Huonepalvelu klo 06.00-22.30. Hotelli tarjoaa kuljetuksen Hua Hiniin pysähtyen kellotornissa.

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiaisbuffet

Lisämaksulla:

  • Puolihoito (aamiaisbuffet ja illallinen)
  • Täysihoito (aamiaisbuffet, lounas ja illallinen)
  • All Inclusive

Buffetaamiainen tarjoillaan klo 06.00-10.00. Lounas koostuu neljästä viiteen ruokalajista, jotka valitaan kiinteältä menulta. Illallinen koostuu neljästä kansainvälisestä ruoasta, jotka valitaan kiinteältä menulta.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaisbuffet klo 06.00-10.00
  • Lounas kiinteältä menulta, jossa on neljä - viisi thaimaalaista ruokaa, klo 12.00-14.00
  • Illallinen neljän kansainvälisen ruokalajin kiinteältä menulta klo 18.30-22.00
  • Rajattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja cocktaileja kaikissa hotellin baareissa, klo. 11.00-22.00.

Huomaa, että muutoksia saattaa tapahtua. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 11.00 alkaen tulopäivänä ja on voimassa klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Hotellit Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin

Hotelli Dusit Thani Hua Hinillä on täydellinen sijainti meren äärellä, ja hotellissa on kaksi suurta allasta trooppisessa puutarhassa. Hotellilla on useita baareja ja ravintoloita, paljon aktiviteettejä ja kutsuva spa. Yhtenä aamuna kannattaa laittaa herätyskello soimaan, jotta voit ihastella kaunista auringonnousua kahvikupin ääressä.

Intercontinental Hua Hin Resort

Intercontinental Hua Hin Resort on täydellinen hotelli sinulle, joka kaipaat tasokasta lomaa! Hotelli sijaitsee aivan Hua Hinin rannalla, ja täällä voit rentoutua hotellin spassa tai allasalueen aurinkotuoleilla, joista osa on veden päällä. Illallisen jälkeen voit jäädä kuuntelemaan elävää musiikkia, sillä hotellilla soitetaan jazzia muutamana iltana viikossa.

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort on yhdistelmä tyylikästä designia, romanttista tunnelmaa ja henkilökohtaista palvelua. Varaa huone suoralla allaspääsyllä tai sviitti omalla kattoterassilla. Hotelli sijaitsee Hua Hinin pitkällä hiekkarannalla, joten voit valita sujautatko varpaat hiekkaan vai rentoudutko aurinkotuolissa altaan vieressä. Iltaisin voit nauttia auringonlaskusta drinkki kädessä hotellin Sand Loungessa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat.

Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea

Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Seassa voit viettää aurinkoista lomaa kivenheiton päässä Hua Hinin hiekkarannalta. Rentoudu vehreällä allasalueella ja nauti allasbaarin antimista. Voit lisätä lomaan ripauksen luksusta vierailemalla hotellin spassa ja nappaamalla hotellilta lainapyörän, jolla tutustua Hua Hinin lähialueisiin.

Amari Hua Hin

Jos haluat lomailla lähellä rantaa ja keskustaa, Amari Hua Hin on oikea valinta sinulle. Nauti lomapäivistä auringon alla joko suurella altaalla tai rannalla. Hotellissa on useita ravintoloita sekä palveluita, joiden parissa koko perhe viihtyy.