Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

 • Yli 12-vuotiaille
 • Huoneita allaspääsyllä
 • Pidetty ravintola

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort on yhdistelmä tyylikästä designia, romanttista tunnelmaa ja henkilökohtaista palvelua. Varaa huone suoralla allaspääsyllä tai sviitti omalla kattoterassilla. Hotelli sijaitsee Hua Hinin pitkällä hiekkarannalla, joten voit valita sujautatko varpaat hiekkaan vai rentoudutko aurinkotuolissa altaan vieressä. Iltaisin voit nauttia auringonlaskusta drinkki kädessä hotellin Sand Loungessa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat.


Huonetyyppi

Suurehkoja kahden hengen huoneita allaspääsyllä 1-2 hengelle. Club-huoneita 1-2 hengelle. Sviittejä 1-2 hengelle. Deluxe-sviittejä jaetulla altaalla 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1250 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Raikas Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort on viehättävä boutique-hotelli erinomaisella sijainnilla Hua Hinin rannalla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat. Hotellialueen keskellä on pitkä kapea allas, jota kutsutaan myös kanaaliksi. Allas kulkee hotellirakennusten välissä. Jos majoitut suurehkossa kahden hengen huoneessa tai deluxe-sviitissä, pääset altaalle suoraan oman huoneen ulkotilalta. Sviitissä tai club-huoneessa majoittuessa altaalle kuljetaan portaita pitkin. Altaalla aurinkotuoleja, ja -varjoja sekä pyyhepalvelu.

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resortissa on hyvä á la carte -ravintola joka tarjoilee perinteisiä thaimaalaisia annoksia modernilla otteella. Allasbaari Breeze Barissa voit siemailla virkistävän juoman altaan äärellä. Toisella puolella sijaitsee Sand Lounge, jossa voit nauttia drinkin varpaat upotettuna hiekkaan. Rannalla on Beachfront Bar, jossa tarjoillaan maukkaita juomia ja viinejä merinäköalalla.

Aulassa sijaitsee Gaia Spa, jonka yhteydessä on avoin puutarha. Spassa voit rentoutua hieronnan tai muun hoidon parissa lisämaksusta. Pienehkö kuntosali, jossa muutamia laitteita. Mahdollisuus kokeilla thainyrkkeilyä, joogaa tai vesijumppaa. Personal trainer varattavissa lisämaksusta.

Useita hyviä golfkenttiä lähistöllä. Ruoanlaittokurssi lisämaksusta. Polkupyöriä vuokrattavana ja maksuton bussikuljetus Hua Hinin keskustaan muutaman kerran päivässä.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Nousu- ja laskuveden vaihtelut ovat suuria Hua Hinissä, ja hotellin läheisin ranta voi olla veden peitossa nousuveden aikaan. Etäisyys rantaan on 0-100 metriä riippuen huoneen sijainnista. Sisäänkirjautumisen yhteydessä peritään pantti (käteinen tai pankki-/luottokortti), joka palautetaan uloskirjautuessa. Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort on saanut systemaattisesta ympäristöjohtamisestaan ISO 14001 -sertifikaatin.

Varaa huone lisämukavuuksilla

Club-huoneissa tai deluxe-sviiteissä jaetulla altaalla majoittuvilla hintaan sisältyy hotellin Z-Luxe Club erilaisin lisämukavuuksin, kuten Gaia Span henkilökunnan levittämä aurinkorasva rannalla tai altaalla klo 10.00 eteenpäin joka päivä. Lisäksi etuihin kuuluu:

 • Maksuton aamiainen rantaravintolassa.
 • Maksuton kahvi, tee ja alkoholittomat virvoitusjuomat Breeze Barissa ympäri vuorokauden.
 • Kahden tunnin ajan maksuttomia cocktaileja rantabaarissa.
 • Maksuton nopea eifi yhteys koko hotellialueella.
 • 15% alennus kaikista hotellin ravintoloista, Gaia Span hoidoista sekä aktiviteeteista.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiainen
 • Uuden vuoden illallinen

Aamiaisella voit valita mieluiset annokset á la carte-listalta.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

 • Hotelliluokitus vähintään 3+
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin

Hotelli Dusit Thani Hua Hinillä on täydellinen sijainti meren äärellä, ja hotellissa on kaksi suurta allasta trooppisessa puutarhassa. Hotellilla on useita baareja ja ravintoloita, paljon aktiviteettejä ja kutsuva spa. Yhtenä aamuna kannattaa laittaa herätyskello soimaan, jotta voit ihastella kaunista auringonnousua kahvikupin ääressä.

Intercontinental Hua Hin Resort

Intercontinental Hua Hin Resort on täydellinen hotelli sinulle, joka kaipaat tasokasta lomaa! Hotelli sijaitsee aivan Hua Hinin rannalla, ja täällä voit rentoutua hotellin spassa tai allasalueen aurinkotuoleilla, joista osa on veden päällä. Illallisen jälkeen voit jäädä kuuntelemaan elävää musiikkia, sillä hotellilla soitetaan jazzia muutamana iltana viikossa.

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Seassa voit viettää aurinkoista lomaa kivenheiton päässä Hua Hinin hiekkarannalta. Rentoudu vehreällä allasalueella ja nauti allasbaarin antimista. Voit lisätä lomaan ripauksen luksusta vierailemalla hotellin spassa ja nappaamalla hotellilta lainapyörän, jolla tutustua Hua Hinin lähialueisiin.