Jetwing Sea

  • Spa hotellin katolla
  • Lähellä rantaa
  • Kuntosali merinäkymällä

Jetwing Sea –hotellissa vietät lomaa rennossa ilmapiirissä. Hotelli sijaitsee aivan lähellä Negombon rantaa, joten täällä saat nauttia niin upeista auringonlaskuista kuin aaltojen kohinastakin. Jopa hotellin pieneltä kuntosalilta on upea merinäkymä. Pulahda johonkin hotellin altaista, hemmottele itseäsi spa -hoidoilla ja tutustu lankalaiseen ruokaan.


Huonetyyppi

Deluxe -huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Superior -huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista yksi lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2031 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Jetwing Sea –hoteilla on kaksi uima-allasta, jotka hotellin ja rannan välissä. Altaiden ympärillä on pieniä aurinkoterasseja. Maksuttomat aurinkotuolit ja –varjot sekä pyyhepalvelu allasalueella ja rannassa.

Hotellin ravintola Cafe C on buffetravintola, jossa on saatavilla sekä kansainvälisiä että paikallisia makuja. A la Carte Lamella sijaitsee aivan rannan äärellä ja tarjoilee kala- ja äyriäisherkkuja. Toinen ravintola, Noodles Wok, sijaitsee myös aivan rannan tuntumassa. Hotellin baarit, The Jetty ja The Sail, tarjoilevat virkistäviä juomia.

Katolta löytyy hotellin spa, jossa voit rentoutua höyrysaunassa tai nauttia erilaisista hoidoista, kuten manikyyristä tai pedikyyristä. Hoidot lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huomioithan, että kaikkiin huoneisiin ei pääse hissillä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Uuden vuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.