Merikilpikonna La Diguessa

Aktiviteetteja Seychelleillä

Yhdistä rentoihin rantapäiviin myös hauskoja aktiviteetteja! Seychellit tarjoavat muutakin kuin vain upeita paratiisirantoja. Saarten snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet ovat tietenkin huippuluokkaa, ja golfaamaan pääsee luonnonkauniilla, upeilla kentillä. Tai jospa kokeilisit vaikka syvänmerenkalastusta?  

Golffaa Seychelleillä Lemurian golf-kenttä Praslinin saarella

Golffaa Seychelleillä

Golf ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen Seychelleistä, mutta saarilla on itse asiassa kaksi golfkenttää – ja aivan täydelliset olosuhteet kaikille golfin ystäville! Hieman vaatimattomampi Reef Golf Clubin 9-reikäinen golfkenttä sijaitsee Mahén pääsaarella kauniissa trooppisessa ympäristössä. 

Praslinin saaren kauniilta Lemuria-golfkentältä on upeat näkymät rannoille ja trooppiseen luontoon. Constance Lemura Resort tarjoaa asiakkailleen green fee -maksun, mutta golfkenttä on avoinna muillekin kuin hotellin asiakkaille. 18-reikäisen golfkentän upeimmat näkymät tarjoaa reikä 15. Lyöntipaikka-alue on vuorella, josta avautuu aivan vertaansa vailla oleva näköala.    

St.Pierre Island Praslinin ulkopuolella St.Pierre Island Praslinin ulkopuolella on suosittu sukellus- ja snorklauspaikka

Sukellus ja snorklaus

Kristallinkirkkaiden vesiensä ja upeiden koralliriuttojensa ansiosta Seychellit on aivan täydellinen snorklauspaikka. Snorklatessa näet kauniita kaloja, kuten vuokkokaloja, siipisimppuja, kyhmyhuulikaloja ja papukaijakaloja niiden luonnollisessa elinympäristössä. Yksi Seychellien ehdottomasti parhaista snorklausrannoista on Anse Source d'Argent. Parhaat kuukaudet snorklaamiseen ja sukeltamiseen ovat maalis-, huhti-, touko-, syys-, loka- ja marraskuu, jolloin meri on tyynimmillään. Snorklausretkien järjestäjiä on kaikkialla Seychelleillä, mutta omin päin voit mennä snorklaamaan missä ja milloin vain haluat.

Sukeltaminen Seychelleillä sopii sekä aloittelijoille että kokeneille vesipedoille. Veden syvyys vaihtelee 8 metristä 30 metriin ja koralliriutat tarjoavat unohtumattomia kokemuksia. Parhaat sukelluspaikat sijaitsevat suosituimmilla Mahén, Praslinin ja La Diguen saarilla, joilla myös useimmat sukelluskeskukset sijaitsevat. 


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Seychellien lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Kaikki Seychellien matkavinkit

Tutustu Seychellien matkavinkkeihin ja nappaa parhaat vinkit saaren rannoista, aktiviteeteista ja nähtävyyksistä!

Tutustu matkavinkkeihin
Seychellit

Seychellit

  • Henkeäsalpaavaa luontoa
  • Paratiisirantoja
  • Hauskoja aktiviteetteja

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä