Kaunis hiekkaranta Seychelleillä

Seychellien parhaat rannat

Haaveiletko paratiisirannoista turkoosin meren äärellä ja luonnonkauniiden maisemien keskellä? Siinä tapauksessa Seychellit on oikea kohde sinulle! Seychelleillä on noin 80 eri rantaa, joiden joukosta löytyy kaikkea luonnon keskellä sijaitsevista paratiiseista koralliriuttojen ympäröimiin lomaunelmiin. Seychellit on myös snorklaajien suosikkikohde! Alta löydät meidän suosikkirantojamme Seychelleillä.

Anse Lazio, Praslin Island Anse Lazio, Praslin

Anse Lazio, Praslin

Anse Lazion upea, leveä hiekkaranta on yksi Praslinin saaren parhaista rannoista. Suhteellisen matala ranta sopii loistavasti myös lapsiperheille snorklauksen ystäville. Hyvällä tuurilla saatat nähdä jopa merikilpikonnia! 

Anse Georgette, Praslin

Ihanan vehreän Anse Georgetten kristallinkirkas, turkoosi ja tyyni vesi sekä valkea hiekka kutsuvat sekä snorklaamaan että rentoutumaan. Seychellien suuresta suosiosta huolimatta Anse Georgette on onnistunut pysymään lähes koskemattoman tuntuisena ja sopii erinomaisesti kaikille rauhallisempaa rantaelämystä etsiville. 

Anse La Blague, Praslin

Anse La Blaguen kaunis paratiisiranta hurmaa turkoosina hohtavalla merellään ja täydellisellä valkoisella hiekallaan. Täällä voit viettää ihanan päivän vehreällä rannalla Grande ja Petite Soeurin saarille avautuvia näkymiä ihastellen. Laskuveden aikaan vesi on suhteellisen tyyntä. Rannalla on myös kauniita koralliriuttoja, joten muista napata snorkkeli matkaan.  

Anse Major, Mahé Anse Major, Mahé

Anse Major, Mahé

Kookospalmujen ympäröimä, valkohiekkainen, turkoosivetinen Anse Major on yksi Seychellien pääsaari Mahén kauneimpia rantoja. Lähimmät tiet ja hotellit ovat melko kaukana Anse Majorista, mutta rannalle pääsee joko laivalla Beau Vallonista tai Bel Ombren kylästä tai kulkemalla bussilla Bel Ombreen, josta matka rannalle jatkuu kävellen upeiden maisemien halki. Kummalla tavalla sitten kuljetkin rannalle, et takuulla tule katumaan vierailuasi! 

Beau Vallon, Mahé

Beau Vallonin pitkä, turkoosivetinen hiekkaranta on sekä turistien että paikallisten suosiossa. Rannalla on tarjolla runsaasti aktiviteetteja. Täällä voit vuokrata vesiskootterin tai surffilaudan tai lähteä vaikka veneretkelle, jos kaipaat muutakin tekemistä kuin pelkkää rentoutumista. Beau Vallonin rannalla vietät helposti koko päivän iltaan asti, jolloin pääset ihailemaan upeaa auringonlaskua. 

Anse Royale, Mahé

Anse Royalen pikkukaupungin ranta on yksi Mahén pääsaaren suosituimmista rannoista. Täällä vesi on yleensä tyyni ja ranta onkin aivan täydellinen uinti- ja snorklauspaikka! Rannan läheisyydessä on useita ravintoloita ja kauppoja, joista voit myös vuokrata snorklaus- ja sukellusvarusteita. Vaikka ranta on sekä turistien että paikallisten suosima, ja tilaa riittää kaikille ihanan rantapäivän viettoon. 

Anse Source d'Argent, La Digue Anse Source d'Argent, La Digue

Anse Source d'Argent, La Digue

La Diguen saaren maailmankuulu Anse Source d'Argentin ranta on yksi maailman kuvatuimpia rantoja, jota pidetään myös yhtenä maailman parhaimmista rannoista. Vesi on matalaa ja kristallinkirkasta, ja valkoinen hiekkaranta on upeiden graniittimuodostelmien reunustama. 

Petite Anse, La Digue

Petite Anse on lumoavan kaunis, kirkasvetinen ja valkohiekkainen paratiisiranta. Pakollinen vierailukohde La Diguen saarella! Petite Ansen rannalle pääset kävellen 15 minuutin päässä sijaitsevalta Grande Petite-rannalta. Kävelymatkan takia Petite Ansella on vähemmän turisteja kuin muilla La Diguen saaren suosituilla rannoilla. Kävelymatka on kuitenkin vaivan arvoinen, jotta saat viettää päivän suhteellisen koskemattomalla paratiisirannalla!  


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Seychellien lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Kaikki Seychellien matkavinkit

Tutustu Seychellien matkavinkkeihin ja nappaa parhaat vinkit saaren rannoista, aktiviteeteista ja nähtävyyksistä!

Tutustu matkavinkkeihin
Seychellit

Seychellit

  • Henkeäsalpaavaa luontoa
  • Paratiisirantoja
  • Hauskoja aktiviteetteja

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä