Grand Hyatt (Doha)

Arvokkuutta huokuvassa Grand Hyatt -hotellissa on kaikkea, mitä rentouttavaan lomaan tarvitaan. Kuljeskele rehevässä puutarhassa, vietä rentoa rantaelämää kauniilla yksityisellä rannalla ja ui hotellin uima-altaissa. Tee löytöretki läheiseen The Pearliin ja nauti hotellin ravintolatarjonnasta.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2345 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Grand Hyattissa riittää tilaa nauttia auringosta ja virkistävistä uinneista. Hotellin allasalueella on neljä ulkoallasta sekä aurinkotuoleja- ja varjoja. Jos uit mieluummin meren aalloissa, voit suunnata hotellin 400 metrin levyiselle yksityiselle rannalle, joka on yksi Dohan pisimmistä.

Dohan Grand Hyatt -hotellissa on useita erilaisia ravintoloita. Lomapäivät alkavat ihanasti pitkällä ja herkullisella aamiaisella Santa Monica -buffetravintolassa. Lounasta tai illallista voit nauttia Isaanissa, joka tarjoilee thaimaalaisia ruokia. Eloisassa Rocca-ravintolassa herkuttelet italialaisittain ja Majlis tarjoilee on paikallisia makuja, joista voit nauttia kauniilla terassilla. Loppuilta vierähtää hauskasti Dunes-baarin teemailtojen ja elävän musiikin parissa.

Spa Jaula Spa & Club tarjoaa paikan piiloutua hetkeksi auringolta ja nauttia ihanista vartalohoidoista. Span palvelut lisämaksusta. Grand Hyattin kuntosali, 25 metrin sisäallas sekä sauna ovat käytössäsi maksutta. Ryhmäliikuntatunteja lisämaksusta.

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito (aamiainen ja lounas tai illallinen)

Ateriat tarjoillaan Santa Monica Breakfast Clubilla. Muut ravintolat lisämaksusta.

Hyvä tietää

  • Läheinen rakennustyömaa saattaa häiritä.
  • Qatarissa suurin osa hotelleista vaatii pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantti maksetaan pankki- tai luottokortilla. Uloskirjautumisen yhteydessä maksu palautetaan.

Hotellit Doha

InterContinental Doha

Tasokas InterContinental Doha sijaitsee Dohan keskustassa. Nauti lomasta suurella allasalueella ja yksityisellä rannalla. Hotellissa on lisäksi 14 ravintolaa ja baaria sekä fitness-keskus ja spa.

Ritz-Carlton Doha

Ritz-Carlton Doha on arvostettu hotelli omalla saarellaan ja tarjoaa näkymät merelle ja Dohan kaupunkiin. Hotelli sopii erinomaisesti rentoutumiseen. Harmoninen spa ja ravintoloita erilaisilla teemoilla. Astu sisään Ritz-Carlton Dohaan ja anna hotellin täyttää kaikki odotuksesi.

Sharq Village & Spa

Sharq Village & Spa on ylellinen spa-hotelli Dohassa. Täällä majoitut rannan tuntumassa, ja hotellilta on kaunis näkymä Persianlahdelle. Huoneet ovat sisustettu moderniin arabialaiseen tyyliin. Korkeatasoisia ravintoloita, kaksi allasta ja tunnettu spa. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset ylellisen rentouttavaan lomaan!