Grand Hyatt (Doha)

Arvokkuutta huokuvassa Grand Hyatt -hotellissa on kaikkea, mitä rentouttavaan lomaan tarvitaan. Kuljeskele rehevässä puutarhassa, vietä rentoa rantaelämää kauniilla yksityisellä rannalla ja ui hotellin uima-altaissa. Tee löytöretki läheiseen The Pearliin ja nauti hotellin ravintolatarjonnasta.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen ja auttavainen henkilökunta. Pullovettä sai huoneeseen niin paljon kuin tarvitsi maksutta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2176 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Grand Hyattissa riittää tilaa nauttia auringosta ja virkistävistä uinneista. Hotellin allasalueella on neljä ulkoallasta sekä aurinkotuoleja- ja varjoja. Jos uit mieluummin meren aalloissa, voit suunnata hotellin 400 metrin levyiselle yksityiselle rannalle, joka on yksi Dohan pisimmistä.

Dohan Grand Hyatt -hotellissa on useita erilaisia ravintoloita. Lomapäivät alkavat ihanasti pitkällä ja herkullisella aamiaisella Santa Monica -buffetravintolassa. Lounasta tai illallista voit nauttia Isaanissa, joka tarjoilee thaimaalaisia ruokia. Eloisassa Rocca-ravintolassa herkuttelet italialaisittain ja Majlis tarjoilee on paikallisia makuja, joista voit nauttia kauniilla terassilla. Loppuilta vierähtää hauskasti Dunes-baarin teemailtojen ja elävän musiikin parissa.

Spa Jaula Spa & Club tarjoaa paikan piiloutua hetkeksi auringolta ja nauttia ihanista vartalohoidoista. Span palvelut lisämaksusta. Grand Hyattin kuntosali, 25 metrin sisäallas sekä sauna ovat käytössäsi maksutta. Ryhmäliikuntatunteja lisämaksusta.

Ateriat

Puolihoito, aamiainen ja lounas tai päivällinen.

Hyvä tietää

Läheinen rakennustyömaa saattaa häiritä.

Qatarissa suurin osa hotelleista vaatii pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantti maksetaan pankki- tai luottokortilla. Uloskirjautumisen yhteydessä maksu palautetaan.

Tärkeä tieto koskien tiistain Dohan lähtöä!

Hotellihuone luovutetaan tiistaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.