Kokemuksia Porto Santa Maria -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 25 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Todella hyvä sijainti ja siisti hotelli
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-20


9 10:stä

+
Rauhallisuus, hyvät tilat ja fasiliteetit. Erittäin hyvä sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Porto Santa Maria -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

96% matkustajista suositttelee

3389 arvostelua
Erinomainen
 
2544
Erittäin hyvä
 
675
Hyvä
 
114
Ei kovin hyvä
 
40
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

6.4.2022

Kirjoittanut timokallio3 Kaarina, Suomi

Lomamatka

Hyvä hotelli huippu paikalla Funchalin vanhankaupungin ja rannan välissä. Huone hyvän kokoinen ja hyvin varusteltu. Iltaisin baarissa live musiikkia. Aamupala monipuolinen, jonka voi nauttia joko ulkotiloissa tai sisätiloissa.

 
24.11.2020

Kirjoittanut 738tapanik Helsinki, Suomi

Hieno paikka ja mainio sijainti

Sinänsä peruslaadukas neljän tähden hotelli, mutta poikkeuksellisen tästä tekee sijainti aivan vanhan kapupungin kupeessa ja lyhyen kävelymatkan päässä uudemmastakin keskustasta. Aivan viererssä ja melkein vieressä useita ravintoloita ja baareja. Santa Marian henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista; kaikki toimi korona-ajasta huolimatta. Ainoastaan kuntosali ja sauna olivat kiinni koronan takia. Meillä oli sviitti kolmannessa kerroksessa, josta mainiot näköalat merelle. Olemme käyneet useita kertoja Madeiralla ja aina joskus haaveilleet, että kerran vielä pääsisimme Santa Mariaan. Nyt tuo haave toteutui eikä todellakaan tuottanut pettymystä.

 
15.8.2019

Kirjoittanut ektoolo Helsinki, Suomi

Lomamatkalla

Normaali neljän tähden hotelli, kaikki toimii. Aamiainen tavallista parempi kahvi tarjoillaan pöytiin ja kuohuviiniä tarjolla. Hotelli hyvällä paikalla vanhan kaupungin kupeessa, ravintoloita lähellä paljon. Tiistaisin hotellin uimala-altaalla musiikkia, joka loppuu kello 23 - muuten rauhallinen hotelli.

 
15.9.2018

Kirjoittanut Susanna H Helsinki, Suomi

Viikko Madeiralla, ensimmäinen kerta.

Hotelli Porto Santa Maria on todella siisti ja kaunis. Huone oli kaunis, hyvälaatuiset pyyhkeet ja lakanat. Mukava henkilökunta ja erinomainen aamiainen sekä loistava sijainti kaapelihissiaseman vieressä, rannalla.

 
12.8.2018

Kirjoittanut Tohvelistan

Hieno, erinomainen, täydellinen

Vietimme häämatkan Porto Santa Mariassa, emmekä voisi olla tyytyväisempiä. Huone oli siisti, sängyt mukavat. Aamiainen enemmän kuin täydellinen ja kuohuviini lasillinen aamiaisen jälkeen rantatuolissa oli taivaallista. Koska hotellissa oli lapset kielletty oli altaissa rauhallista ja ylipäätään kaikkialla hotellilla todella hillittyä, siistiä ja tilavaa. Suosittelen kaikille jotka kaipaavat ensiluokkaista palvelua, erinomaista aamiaista ja rauhaa