Kokemuksia Porto Mare -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 28 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hyvät sängyt, huoneiston sijainti terassi puutarhaanpäin oli loistava. Rauhallista, ei häiriötekijöitä.
-
Olis kiva, jos kokolattiamatot ja ammeet otettaisiin pois huoneista. Allasalueelle isot kyltit, että ihmiset kävisivät suihkussa ennen altaaseen menoa.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-14


10 10:stä

+
Viihtyisä allasalue ja puutarha sekä merinäköala
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-23


10 10:stä

+
Kohtuullinen maisema parvekkeelta, kaunis piha-alue, monipuolinen aamiainen
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-24


9 10:stä

+
Iso tilava terassi ja näköala merelle
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-20


10 10:stä

+
Viihtyisä, kodikas, tyylikäs, toimiva hotelli. Loistava aamiainen ja ihanana yllätyksenä joka pvä happy hour baarissa.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Porto Mare -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

96% matkustajista suositttelee

4133 arvostelua
Erinomainen
 
3201
Erittäin hyvä
 
767
Hyvä
 
122
Ei kovin hyvä
 
27
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

22.11.2023

Kirjoittanut HannaR961

Ihana ja rauhallinen hotelli

Ihana hotelli hyvällä sijainnilla. Ystävällinen palvelu niin respassa kuin ravintoloissa. Upea puutarha ja allasalue. Isot huoneet ja huoneissa hyvin kaappitilaa. Ravintolassa oli loistavan palvelun lisäksi todella hyvä ruoka. Happy hour joka ilta.

 
20.3.2023

Kirjoittanut Sari M Suomi

Miellyttävä hotelli hyvällä sijainnilla

Siisti, iso hotelli hyvällä sijainnilla rannan lähellä. Keskustaan parin kilometrin kövelymatka. Lähellä iso supermarket, apteekki ja paljon ravintoloita. Naapurihotellien palvelut käytössä. Hotellilla miellyttävä puistoalue orkideatarhoineen, iso ulkoallas ja suuri lämmitetty sisäallas porealtaineen. Aamiainen erittäin monipuolinen kuohuviineineen. Ystävällinen henkilökunta. En keksi mitään moitittavaa.

 
1.10.2019

Kirjoittanut mth1971

Hyvä hotelli

Olimme viikon häämatkalla Porto Mare-hotellissa. Kyseessähän on kolmesta eri hotellista koostuva kompleksi, joka on alueeltaan varsin laaja. Hotellit sijaitsevat varsin jyrkässä rinteessä, mutta piha-alueet on porrastettu niin, että kaikkialle pääsee hissillä eli hotelli sopii myös liikuntarajoitteisille. Hotellin taso on korkea, huoneet tilavia, viihtyisiä ja siistejä. Sänky oli oikein hyvä ja tarjolla oli kolme erilaista tyynyä. Myös hotellissa tarjottava aamupala on loistava, suosittelen ehdottomasti! Tarjolla on kuohuviiniä, loistavat lämpimät ruuat ja jopa hyvää puuroa. Halutessasi kokki paistaa omeletin valitsemillasi täytteillä. Hotellin yhteydessä on spa-osasto altaineen ja hoitoineen, mutta niitä emme käyttäneet tällä reissulla. Ehkä sitten seuraavalla.

 
2.5.2019

Kirjoittanut EevaSP

Suosittelen

Olimme ensimmäistä kertaa tässä hotellissa ja voisimme tulla ehdottomasti uudelleenkin. Huoneemme oli viihtyisä, siisti, rauhallinen ja näköala oli suoraan merelle päin. Hotellin puutarha oli upea. Allasosasto oli monipuolinen ja lämmin sisäallas mahdollisti jokapäiväisen uimisen. Käytimme muutaman kerran hotellin ravintoloita, erityisesti Il Basilico oli meidän mieleemme.

 
12.3.2019

Kirjoittanut Pekka T Turku, Suomi

Ylitti odotukset komeasti

Porto Mare on aikuisten hotelli aivan kuten mm. Aurinkomatkat sitä mainostaakin. Hotellivieraiden keski-ikä näytti olevan noin 70 vuoden tietämissä eli olimme nuorempaa kuuskymppisten ikäluokkaa. :) Hotellissa ei lomaviikkomme aikana näyttänyt olevan kuin puolisen tusinaa alle kymmenvuotiasta lasta, vaikka ajankohta oli Suomen toinen hiihtolomaviikko. Hotellivieraat olivat pääosin Saksasta ja Englannista. Porto Marea voisi kuvata sanoin rauhallinen, viihtyisä, hyvin hoidettu, siisti ja tasokas muttei koppava. Eli monelta osin tämä on viiden tähden tasoinen hotelli, mutta ainakin meidän mielestämme täältä puuttui tyystin se tärkeily, joka vaivaa viiden tähden hotelleissa. Olimme varanneet Premium-huoneen, mutta tällaista emme osanneet odottaa: huone oli todella tilava noin 30 m2. Sänky oli takuulla riittävän leveä eli 2x120cm ja mainittakoon mukavan pehmeän sängyn erikoisuus: siinä oli petauspatja, joka on äärimmäisen harvinaista luksusta Pohjoismaiden ulkopuolella! Kylpyhuone oli myös tilava ja siellä oli "sadesuihku". Huoneestamme en löytänyt mitään puolittaistakaan valitettavaa seikkaa. Meille oli ennakkoon luvattu "osittainen merinäköala", mutta suuri parveke olikin kokonaan merelle päin. Hotellin erinomaisen laadukas aamiainen ei jättänyt toivomisen varaa. No yksi huonokin löytyi eli "tuoremehu". Lainausmerkeissä siksi, että se oli vain kalpea aavistus tuoremehusta, automaatti kun lorotti lasiin lähinnä hiukan appelsiinin makuista ja väristä vettä. Sitä haluaville oli tietysti myös aamiaiskuohuviiniä. Porto Maren iso allasalue on hieno ja pikkulasten allas kuten kylpylän ulkoallaskin on erillään. Puutarha on todella hieno ja siitä pidetään kahden puutarhurin toimesta oikein hyvää huolta. Maininnan arvoinen on myös hieno orkideapuutarha. Mielenkiintoinen ohjelmanumero oli parituntinen päivittäinen "Haukkamiehen" vierailu. Haukankesyttäjä kierteli puutarhassa opetettu Ritarihaukka (englanniksi Harris Hawk) käsivarrellaan. Välillä upea haukka lennähti esim. jonkin parvekkeen kaiteelle ja sieltä takaisin kouluttajansa käsivarrelle. Haukkamies kertoi mielellään haukastaan ja sen kouluttamisesta. Hotellin vierailleen tarjoama maksuton bussikuljetus Funchalin keskustaan oli kätevä, mutta muista hakea varausliput ennakkoon respasta, sillä useana päivänä bussi oli täynnä! Aikataulun mukaan kulkevalla bussilla olisi ollut myös mahdollista maksutta palata keskustasta takaisin hotelliin, mutta me valitsimme kävelyn vaihtelevia katuja pitkin. Hotellin henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja avuliasta.