Kokemuksia Baía Azul -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,4 10:stä Perustuu 12 arvioon
Kokonaisuus
 
9,4 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Erittäin viihtyisä terassialue ja mahtava aamupala sekä tyylikkäästi sisustettu hotelli.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-28


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-31


9 10:stä

+
Ihana paikka meren rannalla ja mahtava näkymä huoneesta. Sopivan tilava siisti huone.
-
Huoneen sai tunnin myöhässä tulopäivänä. Altaalla oli "äkeä" vanhempi miestyöntekijä joka alkoi siivota allasaluetta paljon ennen kuin allasalue sulkeutui. Illallisbuffet aika kallis (30e ilman juomia).

Vahvistettu asiakas: 2023-10-31


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Baía Azul -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

70% matkustajista suositttelee

903 arvostelua
Erinomainen
 
595
Erittäin hyvä
 
240
Hyvä
 
49
Ei kovin hyvä
 
14
Huono
 
6

Viimeisimmät 5 arviota

29.12.2019

Kirjoittanut MillaV181 Madeira, Portugali

Hyvä hotelli kaikilla palveluilla

Olemme Tjäreborgin järjestämällä viikon reissulla joulun aikaan. Iso hotelli ja hyvät palvelut. Kattava aamupala, ihana terassi aamiaishuoneessa. Ala carte ravintolan tarjonta ei ollut mitenkään erikoinen. Kiva uima-allas alue. Alueella hyvät yhteydet keskustaan ja rannan kävelykadulle suora yhteys. Erittäin ystävällinen henkilökunta.

 
20.10.2019

Kirjoittanut Marko K Hyvinkää, Suomi

Hyvä hotelli hienolla paikalla

Todella siisti, tilava ja - ainakin lokakuussa - rauhallinen hotelli Lidon alueella. Ystävällinen palvelu ja todella hyvä aamupala. Allasalue ja spa saunoineen myös oikein siistejä. Ohjelmaa baarissa joka ilta, joskin virvokkeiden hintataso on hotellimaiseen tyyliin tuplat lähialueiden ravintoloihin verrattuna. Lähellä sijaitsee hyvien ravintoloiden lisäksi Forum-kauppakeskus, josta löytyy kaikki tarvittava. Bussi vie hotellin edestä Funchalin keskustaan vartissa ja taksilla sinne pääsee suunnilleen 10 eurolla.

 
29.10.2018

Kirjoittanut Ritvahelena Tampere, Suomi

Ensimmäinen loma tässä ihastuttavassa hotellissa

Hotellin tuloaula oli tilava, viihtyisä ja valoisa. Saavuttuamme hotelliin vastaanotossa oli pientä jonoa sisäänkirjautumisessa. Yllätyimme iloisesti, kun meille jonottajille tuotiin ravintolan puolelta pienet Madeira-viinit. Ei ole osunut kohdalle aikaisemmin tällaista huomaavaisuutta. Nuori naisvirkailija vastaanotossa ansaitsee erityismaininnan herttaisesta ja iloisesta palveluasenteestaan. Huoneemme (927) oli sopivan kokoinen, valoisa ja siisti. Merinäköala oli ihan plussaa, matkatoimiston esitteessä oli tarjolla vain ympäristön suuntaan vapaana olevia huoneita. Vuode oli hyvä, vain tyynyt olivat turhan muhkeat matalampiin tyynyihin tottuneille. Siistijät olivat ystävällisiä, avuliaita ja pitivät hyvää huolta huoneemme puhtaudesta ja mukavuudesta. Allasalueella sai auringon lisäksi myös aurinkoista ja ystävällistä palvelua. Buffetaamiainen oli monipuolinen, maittava ja raikas. Ravintolan terassilta oli huikea näkymä merelle. Kaiken kaikkiaan olimme hyvin tyytyväisiä viikon mittaiseen lomaamme tässä Baia Azul -hotellissa. Suosittelemme lämpimästi.

 
7.10.2018

Kirjoittanut kariv95 Vantaa, Suomi

Loistava näköala.

Siisti, laadukas, moderni hotelli. Ystävällinen henkilökunta. Mahtava aamiainen. Suosittelen lämpimästi. Sijainti ihan ok, palvelut lähellä. Näkymät merelle aivan upeat, olimme 9 krs huoneessa. Lisäksi vuokra autolle maksullinen talli.

 
20.7.2017

Kirjoittanut Wander721979

Loistohotelli hyvällä paikalla

Olimme juuri viikon lomalla Baia Azulissa, ja erittäin tyytyväisiä. Huoneet olivat modernit, ja ne siivottiin päivittäin. Aamiainen oli runsas, ja aamiaisravintolasta oli huikea näkymä Atlantille. Hotellin sijainti oli loistava; kävelymatka Funchaliin reilut 2km ja läheiseen Forum Madeira -ostariin vain muutama sata metriä. Allasalue oli viihtyisä ja siisti eikä aurinkotuoleja saanut käydä varaamassa pyyhkeillä etukäteen. Myös altaalta oli hieno merinäköala. Palvelu oli tosi ystävällistä.