Deluxe huone

Deluxe huone parvekkeella tai terassilla. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, yksi vesipullo päivässä sisältyy. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylyhuone kylpyammella, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40-44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe Plus huone

Deluxe Plus huone parvekkeella tai terassilla. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari, yksi vesipullo sisältyy päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone kylpyammeella, erillinen suihk ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 58 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Junior sviitti

Junior sviitti parvekkeella tai terassilla. Makuuhuone ja pieni olohuone voidaan erottaa liukuovella. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari, yksi vesipullo sisältyy päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone kylpyammeella, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Junior sviitit sijaitsevat hotellin uudemmassa osassa, jossa infinty -allas ja allasbaari. Junior sviitissä majoittuville sisältyy à la carte -aamiainen La Marée -ravintolassa klo 7.30-10.30.

Huonekoko: Noin 63-65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.