Deluxe Perhehuone

Deluxe Perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset laksetaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on terassi tai parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke. Perhesviitit koostuvat kahdesta makuuhuoneesta ja parvekkeesta tai terassista, jossa on minikeittiö. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kerrossängystä. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro, keittolevyt, yksinkertainen keittiövarustus, ruokailuryhmä ja sohva. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Hiustenkuivain. Suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhesviitti

Perhesviittejä, joissa on terassi tai parveke. Perhesviitit koostuu kahdesta makuuhuoneesta ja minikeittiöstä. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kerrossängystä. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro ja keittolevy, yksinkertainen keittiövarustus, ruokailuryhmä ja sohva. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on terassi tai parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.