Deluxe Perhehuone

Deluxe Perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on terassi tai parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä, joissa on terassi tai parveke. Perhesviitit koostuu kahdesta makuuhuoneesta ja minikeittiöstä. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kerrossängystä. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro ja keittolevy, yksinkertainen keittiövarustus, ruokailuryhmä ja sohva. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on terassi tai parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Suihku ja erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.