Kerää oma lomajengi

Moni haluaa lisää suvun, ystäväporukan tai harrastusjengin yhteistä tekemistä. Mikä olisikaan parempi tapa potkaista ensi kesä käyntiin, kuin yhteinen loma? Kerää siis kokoon vähintään 20 hengen ryhmä, jolloin sinä matkanjohtajana matkustat maksutta!

 09 6154 7405
[email protected]
Maanantai - Perjantai: 9-15


Tarjouksen ehdot:

Tarjoushinnat koskevat vähintään 20 hlön ryhmiä, jolloin yksi matkustaa maksutta (koskee standard-huonetta tai huoneistoa). Ryhmäksi lasketaan vähintään 20 aikuisen/täyden hinnan maksavan matkustajan seurue. Hinnat koskevat täyden hinnan maksavaa aikuista sekä normaalivuotessa yöpyviä lapsia. Koskee vain uusia varauksia. Ei voi yhdistää muihin etuihin/tarjouksiin. Ei koske äkkilähtöjä, pelkkiä lentoja tai reittilennoin toteutettavia kaupunkilomia. Maksulliset lisäpalvelut veloitetaan normaalisti kaikilta matkustajilta. Peruutustapauksissa mikäli ryhmän matkustajamäärä on alle 20 henkilöä, veloitetaan täysi hinta. Enintään neljä maksutta matkustavaa henkilöä per ryhmä. Ei koske koulujen lomaviikkoja. Varattavissa vain suoraan Apollomatkoilta 90 päivää ennen lähtöä. Tietyt matkatyypit ja ajanjaksot eivät sisälly tarjoukseen.


Lisää tarjouksia & vinkkejä

Katso kaikki tarjoukset, varaa äkkilähtö tai tilaa uutiskirjeemme.

Matkatarjoukset

Tältä sivulta löydät parhaat tarjoukset ja kampanjat lomamatkoihin juuri nyt!

Katso kaikki tarjoukset »

Äkkilähdöt

Edullisia matkapaketteja aurinkoon edullisin hinnoin! Toimi pian, paikkoja saatavilla rajoitetusti!

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä