Ranta Malediiveilla
Koe Malediivit

Malediiveihin kuuluu lähes 1200 saarta joista valita – jokaisella saarella odottavat paratiisimaiset maisemat ja ihana saarielämä! 

Hotellisaaret, asutetut saaret vai asumattomat saaret?

Malediivien saaret voidaan jakaa kolmeen eri kategoriaan: hotellisaaret, asutetut saaret ja asumattomat saaret. Hotellisaarilla on ainoastaan hotelleita, jotka ovat usein melko ylellisiä, ja saaret ovat puhtaita hyvin huollettuja. Näillä saarilla tarjoillaan alkoholia, ja myös bikineissä uiminen on sallittua. Koska hintataso näillä saarilla on usein melko korkea, on All Inclusive usein hyvä ja edullinen vaihtoehto. 

Asutetuilla saarilla alkoholin tarjoilu on kiellettyä, ja bikineitä saa käyttää ainoastaan ns. turistirannoilla, joita kutsutaankin nimellä ''bikini beach''. Majoitus näillä saarilla on usein yksinkertaisempaa, mutta myös hintataso on edullisempi ja saarilla pääset paremmin osaksi paikallisten arkea. Monille asumattomille saarille tehdään päiväretkiä, mutta pimeän tullessa saarilla ei ole sallittua olla. 

Riippuen millaista lomaa etsit, voit valita joko kalliimaan hotellisaaren tai edullisemman, asutetun saaren. Jos etsit perinteistä unelmalomaa Malediiveilla – kauniita rantoja, iltakävelyitä paljain jaloin auringonlaskuissa ja upeita hotelleja meren äärellä – suosittelemme ehdottomasti hotellisaarta. Jos hotelli, yksityisbungalowit ja alkoholi eivät ole listasi kärjessä, on asutettu saari erinomainen vaihtoehto. Jos haluat kokea enemmän ja lähteä esimerkiksi snorklaamaan, asumattomilta saarilta löytyy useita hyviä vaihtoehtoja!

Tämän vuoksi kannattaa matkustaa Malediiveille:

  1. Kauniit rannat: Malediivit on tunnettu upeista rannoistaan ja turkoosista vedestään - täydellinen paikka rantalomia rakastaville. 

  2. Upeat sukellus- ja snorklausvedet: Malediivit on yksi maailman suosituimmista matkakohteista snorklaajien ja sukeltajien keskuudessa. Nauti kiehtovasta vedenalaisesta maailmasta ja kauniista koralliriutoista. 

  3. Ylellistä lomaa: Malediiveilla on useita ylellisiä hotelleita ja resorteja, joissa nautit ihanasta lomatunnelmasta. Hotellien palveluiden joukosta löytyy usein esimerkiksi ihania spa-elämyksiä ja hyviä ravintoloita. 


Hotellisuosikkejamme Malediiveilla, joissa All Inclusive sisältyy hintaan: 


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Malediivien lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Kaikki Malediivien matkavinkit

Tutustu Malediivien matkavinkkeihin ja nappaa parhaat vinkit lomallesi!

Tutustu matkavinkkeihin

Malediivit

  • Valkeita rantoja
  • Voittamaton vedenalainen maailma
  • Yli 1200 korallisaarta
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä