Melontaa Sivotassa

Miksi lähteä treenilomalle vuonna 2023?

Apollolla on Pohjoismaiden laajin valikoima sporttihotelleja ja treenilomia - liikunnan iloa ja treenien täyteisiä lomia on tarjolla ympäri vuoden! Sporttihotelleissamme yhdistät treeni- ja rantaloman parhaat puolet - ja mikä olisikaan parempaa kuin viettää viikko lempilajisi parissa tai kokeilla jotain aivan uutta upeissa maisemissa? 

WOD Box sporttihotellissa Kreikassa

Kenelle treeniloma sopii?

Valikoimastamme löytyy treenilomia kaikille, aloittelijoista huippu-urheilijoihin ja perheistä kaveriporukoihin. Ja treenilomalle voit helposti lähteä myös yksin, sillä viikon aikana tapaat paljon samanhenkisiä kanssalomailijoita, ja usein loman aikana tutustut treeniporukkaan hyvin. Treenikalenteristamme löytyy erilaisia treeniviikkoja eri lajien parista, joten tehtäväksesi jääkin vain päättää, mitä lajia haluat lähteä kokeilemaan - onko valintasi jooga, uinti, juoksu vai kenties crossfit? 

Treenilomia ja -viikkoja järjestetään kaikissa sporttihotelleissamme, joissa käytettävissäsi on tietysti myös kaikki muut hotellin laadukkaat ja monipuoliset liikuntapalvelut. Sporttihotellimme sijaitsevat Kreikan Sivotassa, Kreetalla ja Rodoksella sekä Fuerteventuralla Kanariansaarilla. 

 

Perhe SUP-lautailemassa

Mikä on Sports Inclusive?

Apollon sporttilomien suosio on kasvanut tasaisesti heti sen lanseeraamisesta lähtien vuonna 2009, ja lyhyessä ajassa on avattu monipuolinen valikoima urheiluun keskittyviä Apollo Sports -hotelleja. Monissa hotelleissamme on käytössä Sports Inclusive -konsepti, joka tarkoittaa sitä, että lähes kaikki hotellin liikuntamahdollisuudet ovat käytössäsi ilman lisämaksuja, eli voit huoletta kokeilla uusia lajeja ja liikuntamuotoja. 

- Tarjolla on kaikkea joogasta ja meditaatiosta aerobiciin, pilatekseen ja crossfitiin. Kaikki, mitä löytyy parhaiden kuntosaliketjujen ohjelmistosta, löytyy myös meidän hotelleistamme", kertoo Daniel Giray, Apollon Sports Director. Ryhmätreenien ja ohjattujen pyöräily-/juoksu-/uintiharjoitusten lisäksi voit lainata SUP-laudan tai kajakin ja lähteä nauttimaan matkakohteestasi mereltä käsin.

Treenikalenteristamme löytyy kahta eri tyyppistä viikkoa: treeniviikkoja ja vierasohjaajien viikkoja. Vierasohjaajien viikot ovat maksuttomia kaikille viikon hotellissa kyseisenä ajankohtana majoittuville, ja nämä tunnit ovat lisänä hotellin normaalille treeniaikataululle. 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Millaista on ruoka sporttihotelleissa?

Treeni ja ruoka kulkevat käsi kädessä, ja sporttihotelleissamme ruokaan on panostettu, ja kattavista noutopöydistä löytyy varmasti vaihtoehtoja jokaiselle. Huomioon on otettu kaikenlaiset ruokavaliot, allergiat ja rajoitteet. Monissa hotelleissa on otettu huomioon myös kestävän kehityksen näkökulma, ja hotelleista löytyy omia ekopuutarhoja, joissa kasvatetaan itse hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä, ja hotelleissa on asennettu myös omia vedenpuhdistusjärjestelmiä kastelua varten. 

Kaikkia kohteitamme yhdistää laadukas treenivalikoima, hyvät palvelut ja tietysti upeat, luonnonkauniit maisemat. Jos siis haluat kokeilla jotain uutta tänä vuonna, ja yhdistää liikunnan ja lomailun lämmössä, tutustu treenilomiimme ja sporttihotelleihimme - ja toimi nopeasti, sillä sporttilomia varataan nopeaa tahtia!