Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kolmio, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 henkeä.

Yksiö

Yksiöitä, joiden ulkonäkö vaihtelee. Yhdistetty olohuone ja keittiö sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Kevyt siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi