Kaksio

Tilavia kaksioita olohuoneella ja suurella makuuhuoneella. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö käytävän perällä. Mikro ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suuri, valoisa kylpyhuone ammeella tai suihkulla sekä wc. Parveke (osa sisäänvedettyjä). Osassa parvekkeita on näkymä kaupunkiin ja satamaan (näissä huoneissa on vino katto). Osassa parvekkeita on merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-4 henkeä/1-5 henkeä.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Valoisia ja tilavia perhehuoneita, joissa olohuone ja suuri makuuhuone. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme tai suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla (osa parvekkeista on sisäänvedettyjä parvekkeita). Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-5 henkeä.

Yksiö

Tilavia yksiöitä yhdistetyllä makuuhuoneella ja minikeittiöllä. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikroaaltouuni ja vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Tilava ja valoisa kylpyhuone, jossa amme tai suihku ja wc. Parveke (osa sisäänrakennettuja), osasta näköala kaupunkiin ja satamaan. Osassa parvekkeita on merinäköala. Osassa huoneistoja ei ole ulkotilaa. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.