Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 73 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hotelli oli siisti ja rauhallinen.
-
Loman loppupäivien siivousta voisi tehostaa.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-19


8 10:stä

+
Henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2021-08-22


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-18


10 10:stä

+
Huoneisto ylitti odotukseni :)
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


8 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


8 10:stä

+
Kattoterassin maisema Respan hyvä palvelu.erityisesti nuori mies ja nainen.
-
Kokolattiamatto ei hyvä

Vahvistettu asiakas: 2019-09-11


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-11


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-28


10 10:stä

+
Hotelli oli halpa joten odotuksetkaan eivät olleet suuret, mutta huoneeseen päästyämme yllätyimme positiivisesti sen siisteydestä ja mukavuudesta. Päivittäinen siivous toimi todella hyvin ja huoneesta löytyi kaikki tarvittava
-
Yö aikaanhan hotellissa ei ole henkilökuntaa ja ovet sisälle auki. Luovutimme huoneen aamuyöstä ja avaimet jätettiin oven eteen pöydälle? Ei ehkä turvallisin ratkaisu.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-28


6 10:stä

+
-
Ilmastointi ei toiminut kunnolla koko aikana ja tiputti vettä ämpäriin jos sääti kylmemmälle kun 26 astetta

Vahvistettu asiakas: 2019-08-24


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Fani -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

20 arvostelua
Erinomainen
 
8
Erittäin hyvä
 
7
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

13.9.2018

Kirjoittanut EllinooraH6

Hotelli, johon rannalta kiipeäminen saa sykkeen nousemaan

Hotelli oli sitä, mitä odotimmekin. Ei mitään hienoa, muttei mitään super huonoakaan. Rannalle, sekä keskustaan alamäkeä ja hotellille paluu täten tietysti ylämäkeä. Välimatkat on joko hieman alakanttiin ilmoitettu tai sitten matka ylämäkeen puuskuttaen tuntuu vaan pidemmältä. Hotelli ei siis välttämättä sovi huonokuntoiselle tai muuten liikuntarajoitteiselle. Rannalla tai keskustassa ei tullut lähdettyä piipahtamaan, sillä matka ylös sai hikikarpalot puskemaan todella pintaan. Hotellin varustetaso on melko vajavainen, joten mikroa, uunia, saksia, teräviä veitsiä tai uunia on turha odottaa. Telkkari löytyy, mutta kanavat eivät näkyneet kuin 5 sekunnin pätkissä. Hotelli on erittäin siisti ja siivooja onkin liikenteessä jo hyvinkin aikaisin aamusta. Hienoja merinäköaloja on varmasti osassa huoneita, mutta niitä ei kannata lähteä automaattisesti odottamaan, sillä huoneita on luonnollisesti useampaan suuntaan. (Tämän kerron siksi, että osa arvostelijoista on kehunut näköaloja) Äänieristys on huoneista toisiin erittäin huono ja voisi luulla, että puhe kuuluisi verhon, eikä seinän läpi. Onneksi vieraillessamme asiakaskunta oli kuitenkin rauhallista ja melko hiljaista yöaikaan. Nyt kun olen lähtenyt pureutumaan jokaiseen yksityiskohtaan niin kerron myös, että en itse valitsisi läpinäkyviä valoverhoja huoneeseen, jonka sänkyyn on näkymät suoraan viereisestä hotellista. Plussana ystävällinen palvelu, ilmainen parkkipaikka, rauhallinen sijainti sekä siisteys ja uutuus.

 
28.8.2018

Kirjoittanut aaretti10 Rovaniemi, Suomi

Makarska

Upea uudehko huoneistohotelli. Paljon nousua rannasta. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Siisti. Rauhallinen alue. Lähimpään kauppaan 200 m. Taksimatka keskustaan n. 10€. Hanavesi aivan juotavaa. Hyvin toimiva ilmastointi.

 
11.7.2018

Kirjoittanut chareid Länsi-Norja, Norja

Lovely apartments with all you need

We have been so happy staying at Fani. First of all, our room was spacious and contained everything we need. We bought food from the supermarket and ate breakfast at the terrasse. There were equipment to do the dishes, which we appreciated. Also, it had air conditioning, which is quite necessary for warm days. Secondly, we are very happy with the staff. They cleaned the room everyday and they were always happy to help. The woman in the reseption is so kind. Finally, the location was good. It is on a hill, but it didn't take long to reach the beach promonade. On the way we walked pass a bakery so we had fresh rolls for lunch. If you are like us, who can do without the swimming pool, bar and breakfast buffé, this is a perfect place for a quiet and warm week.

 
13.6.2018

Kirjoittanut JuhoV74

Morning people's paradise

Very clean room and big balcony. Shower a bit tricky but usable. Good equipment to cook your own meals. Cleaning is a problem. The cleaner is at the hotel only in the mornings, maybe 7.30-10. if you like to sleep even to 9.00 and cook your own breakfast, you might not get out of the cleaners way in time. Air conditioning worked well.

 
19.8.2016

Kirjoittanut Kirsuli Pietarsaari, Suomi

Good average

Hotel is okay, we had 1 room apartment, in which you have kitchen by the door, small bathroom and balcony. Kitchen has toaster, water boiler, fridge and stove(2). No microwave or dishwasher. Taking shower was unpleasant, there wasn't anything to hang/hold shower with, so another hand was occupied holding shower all the time. However view from 3rd floor balcony towards sea was really nice, we also found free wifi useful. Location was perfect for us, quiet area and easy access to main road by car, also free parking in front of building. There was quite good supermarket up the hill, some bakeries, smaller markets and restaurants within walking distant. Cleaning and service sufficient. Our mistake was visiting Croatia in August, would not recommend that, way too many tourist everywhere!