Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 72 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hotellihuone oli kauttaaltaan remontoitu vastaamaan tätä päivää, toisin kuin kuvat antoivat ymmärtää. Todellakin positiivinen yllätys. Huoneessa oli toimiva ilmastointi (ilmalämpöpumppu) ja kaikki tarvittavat välineet viikon asumista varten. Rauhallista aluetta. Hotellin omistaja oli hyvin mukava ja avulias. Voisin valita tämän hotellin uudelleen!
-
Hotelli sijaitsee suhteellisen korkealla mäen rinteessä, mikä kannattaa varatessa huomioida. Hyvää kuntoa vaatii kävellen kuumalla ilmalla.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-22


9 10:stä

+
Erittäin tilava ja siisti kolmio hyvällä merinäköalalla parvekkeelta. Rauhallinen sijainti ja plussana hyvät parkkitilat, jotka olikin mainittu etukäteen.
-
Hieman liian vähän astioita ja ruoanvalmistusvälineitä kuten kauhat, veitset ym.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-25


8 10:stä

+
Ystävällinen palvelu
-
Koska koko loman ajan 34 ast.olisi ollut hyvä jos lakanat olisi vaihdettu useammin automaattisesti .Hikeä pukkasi....

Vahvistettu asiakas: 2023-09-23


8 10:stä

+
Huoneisto oli viihtyisä ja pinnat hyvässä kunnossa.
-
Huonetta ei siivottu kertaakaan, tiskialtaaseen olisimme kaivanneet tulppaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


8 10:stä

+
hyvä sijainti, vuokra-autolle parkkipaikka edessä
-
sähköpistokkeet rikkinäisiä huoneessa #11

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


8 10:stä

+
Kaikki oli ihan ok
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Fani -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

22 arvostelua
Erinomainen
 
10
Erittäin hyvä
 
7
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

13.9.2018

Kirjoittanut EllinooraH6

Hotelli, johon rannalta kiipeäminen saa sykkeen nousemaan

Hotelli oli sitä, mitä odotimmekin. Ei mitään hienoa, muttei mitään super huonoakaan. Rannalle, sekä keskustaan alamäkeä ja hotellille paluu täten tietysti ylämäkeä. Välimatkat on joko hieman alakanttiin ilmoitettu tai sitten matka ylämäkeen puuskuttaen tuntuu vaan pidemmältä. Hotelli ei siis välttämättä sovi huonokuntoiselle tai muuten liikuntarajoitteiselle. Rannalla tai keskustassa ei tullut lähdettyä piipahtamaan, sillä matka ylös sai hikikarpalot puskemaan todella pintaan. Hotellin varustetaso on melko vajavainen, joten mikroa, uunia, saksia, teräviä veitsiä tai uunia on turha odottaa. Telkkari löytyy, mutta kanavat eivät näkyneet kuin 5 sekunnin pätkissä. Hotelli on erittäin siisti ja siivooja onkin liikenteessä jo hyvinkin aikaisin aamusta. Hienoja merinäköaloja on varmasti osassa huoneita, mutta niitä ei kannata lähteä automaattisesti odottamaan, sillä huoneita on luonnollisesti useampaan suuntaan. (Tämän kerron siksi, että osa arvostelijoista on kehunut näköaloja) Äänieristys on huoneista toisiin erittäin huono ja voisi luulla, että puhe kuuluisi verhon, eikä seinän läpi. Onneksi vieraillessamme asiakaskunta oli kuitenkin rauhallista ja melko hiljaista yöaikaan. Nyt kun olen lähtenyt pureutumaan jokaiseen yksityiskohtaan niin kerron myös, että en itse valitsisi läpinäkyviä valoverhoja huoneeseen, jonka sänkyyn on näkymät suoraan viereisestä hotellista. Plussana ystävällinen palvelu, ilmainen parkkipaikka, rauhallinen sijainti sekä siisteys ja uutuus.

 
28.8.2018

Kirjoittanut aaretti10 Rovaniemi, Suomi

Makarska

Upea uudehko huoneistohotelli. Paljon nousua rannasta. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Siisti. Rauhallinen alue. Lähimpään kauppaan 200 m. Taksimatka keskustaan n. 10€. Hanavesi aivan juotavaa. Hyvin toimiva ilmastointi.

 
12.8.2023

Kirjoittanut Rebecca K

Perfekt i sin enkelhet

Perfekt enklare hotell med privat balkong och havsutsikt. Verkligen enkelt men trevlig personal och bra städat. Ganska långt att gå till stranden med tanke på backarna så detta passar bra om man hyr moppe som man får ställa gratis på hotellets parkeringsplats. Ett plus är också att AC ingår på hotellet

 
10.7.2024

Kirjoittanut Miina M

I highly recommend this place, we had a super nice stay!

We stayed for 1 week from 29.6-6.7.2024 with a friend and everything was excellent! Hosts were very friendly, the room was super clean and stayed very cool even without the ac (we stayed at the basement level). Location was convenient, just a little walk from the beach and center in a quiet area. There is an uphill walk from the beach but nothing a person with average stamina can't handle. Nothing to complain, thank you very much for an absolutely lovely stay and we will definitely be back if we return to Makarska!😊🌞

 
11.7.2018

Kirjoittanut chareid Länsi-Norja, Norja

Lovely apartments with all you need

We have been so happy staying at Fani. First of all, our room was spacious and contained everything we need. We bought food from the supermarket and ate breakfast at the terrasse. There were equipment to do the dishes, which we appreciated. Also, it had air conditioning, which is quite necessary for warm days. Secondly, we are very happy with the staff. They cleaned the room everyday and they were always happy to help. The woman in the reseption is so kind. Finally, the location was good. It is on a hill, but it didn't take long to reach the beach promonade. On the way we walked pass a bakery so we had fresh rolls for lunch. If you are like us, who can do without the swimming pool, bar and breakfast buffé, this is a perfect place for a quiet and warm week.