Kaksio

Moderneja kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Osassa huoneita sänkyjen välissä on seinä. Lisävuodemahdollisuus. Kaikissa huoneistoissa on tv kansainvälisillä kanavilla. Keittiössä jääkaappi, keittolevy, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, voileipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysrauta ja -lauta. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa merelle päin. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kolmio parvekkeella tai terassilla. Kaksi makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Makuuhuoneissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Vuodesohvalla lisävuoteiden mahdollisuus. Keittiössä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, voileipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 75 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Kolmio jossa 3 vuodetta

Kolmioissa parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta, jotka ovat sijoitettuna vierekkäin. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittiössä jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro, voileipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Televisio kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuonessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 75 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle