Kaksio

Moderneja kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Osassa huoneita sänkyjen välissä on seinä. Kaikissa huoneistoissa on tv satelliittikanavilla, keittiössä mikro, voileipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysrauta ja -lauta. Vuodesohva. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa merelle päin. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Moderneja kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Kaikissa huoneistoissa on satelliitti-tv, keittiössä mikro, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysrauta ja -lauta. Vuodesohva. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 75 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Kolmio kolmella normaalilla vuoteella

Moderneja kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella. Toisessa makuuhuoneessa on kerrossänky. Kaikissa huoneistoissa on satelliitti-tv, keittiö, mikro, voileipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet. Lisävuodemahdollisuus kerrossängyn yläsängystä sekä vuodesohvasta. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 75 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle

Pienehkö kaksio - kesä 2020

Pienehköjä kaksioita, jotka on sisustettu moderniin tyyliin. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Osassa huoneistoja erotetaan vuoteet seinällä. Lisävuode mahdollinen vuodesohvasta. Jääkaappi, mikroaaltouuni, voileipägrilli ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silityslauta ja -rauta. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.