Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Parveke merelle päin. Lisävuodemahdollisuus vuodetuolista (80cm leveä). Puulattia. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen kolmio

Erityylisiä tilavia kaksikerroksisia kolmioita. Ylimmässä kerroksessa olevissa huoneistoissa on viisto katto. Huoneistossa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, sekä kaksi makuuhuonetta. Kapeat portaat yläkerran makuuhuoneeseen. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Moderni keittiö, jossa jääkaappi, mikro, keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustelu. Puulattia. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-7 hengelle, joista 3 lasta.

Kaksio

Tilavia kaksioita, joissa makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Ei ulkotilaa. Ylimmässä kerroksessa olevissa huoneistoissa on viisto katto. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittiössä jääkaappi, mikro, keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Tilavia kaksioita, joissa on parveke, osassa suora näkymä merelle. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Ylimmässä kerroksessa olevissa huoneistoissa on viisto katto. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittiössä jääkaappi, mikro, keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustelu. Puulattia. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.