Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodetuolista (80cm leveä). Puulattia. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke merelle päin. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen kolmio

Erityylisiä tilavia kaksikerroksisia kolmioita. Ylimmässä kerroksessa olevissa huoneistoissa on viisto katto. Huoneistossa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, sekä kaksi makuuhuonetta. Kapeat portaat yläkerran makuuhuoneeseen. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Moderni keittiö, jossa jääkaappi, mikro, keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustelu. Puulattia. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-7 hengelle, joista 3 lasta.

Kaksio

Tilavia kaksioita, joissa makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Ylimmässä kerroksessa olevissa huoneistoissa on viisto katto. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittiössä jääkaappi, mikro, keittolevyt ja yksinkertainen keittiövarustelu. Puulattia. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Osassa huoneistoja ei ulkotilaa, ja muissa huoneistoissa parveke, osassa näköala suoraan merelle päin. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.