Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, lisävuodemahdollisuus kerrossängystä. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja yksinnkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Pesukone, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Makuuhuone, jossa on parivuode ja makuuhuone, jossa on kerrossänky tai parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja yksinnkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Pesukone, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta tai laadukas vuodesohva. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja yksinnkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Pesukone, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.