Deluxe-huone

Deluxe-huone parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Taulu-tv, Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kokolattiamatto. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Amme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Taulu-tv. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kokolattiamatto. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Amme/suihku ja wc. Hyvin pieni parveke, jossa tuolit. Merinäköala.

Huonekoko: noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perushuone

Perushuone parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Vuodesohva. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Taulu-tv. Minibaari lisämakusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kokolattiamatto. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Amme/suihku ja wc. Ei ulkotilaa.

Huonekoko: Noin 19-29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Superior-huone

Superior-huone parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Vuodesohva. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Taulu-tv. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kokolattiamatto. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Amme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla.

Huonekoko: 23-29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.