Huoneet

Kaksio

Remontoituja kaksioita erillisellä makuuhuoneella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö jääkaapilla, mikrolla ja yksinkertaisella keittiövarustuksella. Tv ja puhelin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Osassa huoneistoja ei ole ulkotilaa. Huoneistoissa ylimmässä kerroksessa katto on hieman matalammalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kolmio

Remontoituja kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella. Minikeittiö jääkaapilla, mikrolla ja yksinkertaisella keittiövarustuksella. Tv ja puhelin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneistoissa ylimmässä kerroksessa katto on hieman matalammalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Pienehkö kaksio

Moderneja pienempiä kaksioita erillisellä makuuhuoneella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö jääkaapilla, mikrolla ja yksinkertaisella keittiövarustuksella. Tv ja puhelin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Huoneistoissa ylimmässä kerroksessa katto on hieman matalammalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö

Remontoituja yksiöitä minikeittiöllä. Jääkaappi, mikro ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv ja puhelin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.