Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai maaparvekkeella. Osassa parvekkeita merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneistoissa ylimmässä kerroksessa katto on hieman matalammalla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, tiskikone ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvinkeitin, neljä kapselia sisältyy. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmio

Kolmioita parvekkeella tai maaparvekkeella, osasta parvekkeita merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneistoissa ylimmässä kerroksessa katto on hieman matalammalla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, tiskikone, mikro ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvinkeitin, neljä kapselia sisältyy. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Pienehkö kaksio

Pienehköjä kaksioita parvekkeella. Huoneistoissa ylimmässä kerroksessa katto on hieman matalammalla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvinkeitin, neljä kapselia sisältyy. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä ilman ulkotilaa. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro ja yksinkertainen keittovaraustus. Kahvinkeitin, neljä kapselia sisältyy. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.