Kaksio

Valoisia kaksioita erillisellä makuuhuoneella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö jääkaapilla, keittolevyillä, mikrolla ja yksinkertaisella keittiövarustuksella. Tv ja puhelin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Osassa huoneistoja ei ole ulkotilaa. Huoneistoissa ylimmässä kerroksessa katto on hieman matalammalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmio

Valoisia kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella. Minikeittiö jääkaapilla, keittolevyillä, mikrolla ja yksinkertaisella keittiövarustuksella. Tv ja puhelin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osassa parvekkeita merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneistoissa ylimmässä kerroksessa katto on hieman matalammalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Pienehkö kaksio

Moderneja pienempiä kaksioita erillisellä makuuhuoneella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö jääkaapilla, keittolevyillä, mikrolla ja yksinkertaisella keittiövarustuksella. Tv ja puhelin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Huoneistoissa ylimmässä kerroksessa katto on hieman matalammalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö

Valoisia yksiöitä minikeittiöllä. Jääkaappi, keittolevyt, mikro ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv ja puhelin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.