Princess Hotel Zante

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Princess Hotel Zante sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Tsilivistä ja sen kauniista rannasta. Voit nauttia ystävällisestä tunnelmasta, allasalueesta sekä mukavista huoneista. Tämä perheomisteinen hotelli on täydellinen valinta rentoon lomailuun lähellä Tsiliviä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 470 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 650 m
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Princess Hotel Zante sijaitsee Tsilivissä, Zakynthoksen suosituimmassa lomakohteessa. Hotellissa on 36 huonetta. Perheomisteisessa hotellissa on kutsuva ja lämmin tunnelma, ja se tarjoaa korkealaatuisia palveluita.

Altaalla on aurinkotuoleja ja -varjoja, ja allasbaari josta saa myös ruokaa.

Altaan vieressä olevasta á la carte -ravintola tarjoilee kansainvälisiä ja kreikkalaisia makuja aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä, välipaloja unohtamatta.

Viikottain järjestettävä kreikkalainen ilta jossa elävää bouzouki-musiikkia ja tulitanssia. Jos haluat oppia tanssimaan zorbasta, hotellin kreikkalaiset tanssijat opastavat sinua mielellään.

Hotelli järjestää välillä myös piano iltoja, joiden aikana voit rentoutua allasalueella ja nauttia musiikista.

Noin 150 metriä Tsilivin keskustaan ja 650 metriä lähimmälle rannalle.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.