Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke. Parivuode sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä suurella parvekkeella (noin 25 neliötä) ja jacuzzi. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Allaspyyhkeet. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suuri kylpyhuone poreammeella ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.