Deluxe-huone

Deluxe-huoneita modernilla sisustuksella. Huoneissa on parivuode sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Lisävuodemahdollisuus nojatuolista. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä suurella parvekkeella (noin 25 neliötä) ja yksityinen ulkojacuzzi. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Allaspyyhkeet. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suuri kylpyhuone poreammeella ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.