Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

  • Suosittu hotelli
  • Oma spa
  • Puolihoito sisältyy
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lesante Classic Luxury Hotel & Spassa vietät korkeatasoista lomaa monien palveluiden parissa. Hemmottele itseäsi ihanissa spahoidoissa, rentoudu suurella allasalueella tai treenaa kuntosalilla. Hotellissa on myös kaksi ravintolaa, jotka tarjoilevat niin paikallisia kuin kansainvälisiä annoksia.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Deluxe-huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-sviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aivan upea allasalue. Erittäin ystävällinen ja iloinen henkilökunta. Siisti. Mahtavat aamiais-...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1414 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa sijaitsee kauniissa ympäristössä Tsilivin reunamilla. Täältä löytyy viihtyisä allasalue lastenosiolla ja jacuzzi. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhepalvelu. Allas-/snackbaari. Kaksi ravintolaa. Buffetravintola Ambrosia tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista, joissa inspiraationa on kreikkalaiset ja välimerelliset maut. A la carte -ravintolassa listalta löytyy kreikkalaisia ja kansainvälisiä annoksia. Hotellissa on myös aulabaari.

Hieno spa monipuolisilla palveluilla ja hoidoilla lisämaksusta. Lämmitetty sisäallas, hamam ja kauneussalonki. Maksuton kuntosali. Biljardi ja pöytätennis. Maksuton wifi koko hotellialueella. Leikkipaikka. Pieniä kauppoja hotellialueella. Pesulapalvelu lisämaksusta. Parkkipaikka. Ei liikennettä.

Ateriat

Puolihoito. Täysihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.