Deluxe-sviitti omalla altaalla

Tasokkaita deluxe-sviittejä, joissa noin 35 neliön kokoinen ulkotila ja oma suuri allas-alue (altaan koko noin 28 neliötä). Avoin pohjaratkaisu, jossa parivuode, sohva ja kylpyhuone. Merinäköala. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Marmorinen kylpyhuone, jossa jacuzzi, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 85 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Elegantteja kahden hengen huoneita, joita hotelli kutsuu nimellä Signature Suite Sea View Individual pool. Parivuode ja sohva. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä erillinen wc. Suuri ulkotila, jossa 16 neliöinen oma allas sekä merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Valoisia ja moderneja superior-huoneita joita hotelli kutsuu nimellä Double Suite Sea View. Parivuode ja sohva. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä erillinen wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-sviitti, oma allas

Superior-sviiteissä on avoin pohjaratkaisu, jossa on parivuode, sohva ja kylpyhuone. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokeitin. Minibaari pyynnöstä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone, jossa jacuzzi, suihku ja wc. Suuri ulkotila omalla altaalla, noin 22 neliötä. Merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 58 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.