Deluxe-sviitti omalla altaalla

Deluxe-sviittejä, joissa noin 35 neliön kokoinen ulkotila ja omalla altaalla ja merinäköalalla. Ulkotilassa on aurinkotuoleja ja sohva. Avoin pohjaratkaisu, jossa parivuode, sohva ja kylpyhuone. Merinäköala. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta.Tv kansainvälisillä kanavilla. Bluetooth-telakka. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Marmorinen kylpyhuone, jossa jacuzzi, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 85 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huoneita omalla altaalla. Suuri ulkotila, jossa 16 neliöinen oma allas sekä merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Bluetooth-telakka. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Bluetooth-telakka. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-sviitti, oma allas

Superior-sviiteissä on avoin pohjaratkaisu, jossa on parivuode, sohva ja kylpyhuone. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokeitin. Minibaari pyynnöstä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Bluetooth-telakka. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuone, jossa jacuzzi, suihku ja wc. Suuri ulkotila omalla altaalla, noin 22 neliötä. Merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 58 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.