Smuggler's Wreck Navagion rannalla

Saaren ihanimmat uimarannat

Etsitkö rauhaa, vauhtia vai seikkailuja? Zakynthoksen upeilta hiekkarannoilta löydät varmasti sen mitä etsit! 

Varaa Zakynthos alk. 395 € »

Tsilvin ranta

Tsilivin viihtyisät rannat

Tsilivin ranta ovat pitkä ja leveä, ja aurinkotuoleja- ja varjoja riittää kaikille. Lapset viihtyvät vedessä ja rannalla on tarjolla myös monia aktiviteetteja. Voit saapua tänne myös autolla, sillä rannan yhteydessä on parkkipaikka.

Dafni

Argassin ja Vassilikosin välissä sijaitsee mukava Dafnin ranta. Täällä ilmapiiri on rauhallinen, ja ranta sopii erityisesti rentoutumiseen. Lähistöllä on muutamia paikallisia tavernoita ja aurinkotuoleja vuokrattavaksi. 

Mavratzin ranta

Pieni Mavratzin ranta sijaitsee Vallisikosin kylän pohjoispuolella. Täältä löydät rauhaa ja hiljaisuutta – täydellinen kohde niille, jotka haluavat päästä pois kaupungin vilinästä. Pakkaa rantakassiisi aurinkorasva ja hyvä kirja ja nauti lomasta!

Vauhdikas ranta

Banana Beach on ihana hienohiekkainen ranta, jossa meno on vauhdikasta ja nopeatempoista. Adrenaliinia kaipaaville löytyy monia vesiaktiviteetteja kokeiltavaksi. 

Roman ranta

Vassilikon niemimaallan itäpäässä vallitsee rauha. Pienessä Porton kalastajakylässä sijaitsee Roman ranta, joka on pieni ja koskematon. Näkymät muurilta rannalle ovat todella kauniit! 

Merikilpikonnia

Marathonisia, joka sijaitsee Laganasin ulkopuolella, kutsutaan myös nimellä Merikilpikonnasaari, sillä nämä suuret eläimet laskevat munansa sinne. Ranta on todellinen paratiisi niille jotka haluavat snorklata – älä myöskään jätä välistä jännittäviä meriluolia, joissa voit tutustua värikkääseen merenalaiseen maailmaan. 

Gerakasin mukava hiekkaranta

Gerakas sijaitsee Vassilikosin niemimaan varrella. Osa rannasta on suljettu merikilpikonnia varten. Voit kuitenkin nauttia huoletta rannan avoinna olevista osista! 

Kuvankaunis St. Nicholas

Vuokraa auto tai skootteri ja avaa saaren eteläpuolelle kohti Vassilikosta. Täältä löydät yhden Zakynthoksen hienoimmista rannoista kristallinkirkkaalla vedellä ja hauskoilla aktiviteeteilla, jotka sopivat kaiken ikäisille. Rannalla on taverna ja rantabaari, jossa voit nauttia virkistävistä juomista ja kevyestä lounaasta. 

Flowers on the rock

Porto Zoron ranta, jota kutsutaan myös nimellä “Flowers on the rock”, tarjoaa ainotlaatuisen rantapäivän. Rannan ulkopuolella on suuria kallioita, jotka lepäävät veden päällä. Alueen ympäristö on todella erityinen, ja sopii myös hyvin snorklaamiseen. Tämä ranta sopii hyvin hieman seikkailunhaluisemmille! 

Merikilpikonna luonnollisessa elinympäristössään
Navagion ranta

Saaren tunnetuin ranta

Lahdella vuorten suojassa sijaitsee yksi Zakynthoksen tunnetuimmista rannoista – Navagio. Fantastiset maisemat, turkoosi meri ja laivanhylky ovat tuttuja monista saaren postikorteista. Navagio sijaitsee Zakynthoksen luoteisosassa, ja rannalle pääset veneellä.

Merikilpikonnien seurassa

Laganasinrannan lähellä, lahden toisella puolella, sijaitsee Kalamakinranta. iltapäivisin on hyvät mahdollisuudet päästä uimaan merikilpikonnien joukossa, jotka saapuvat aina säännölliseen aikaan. Suurten eläinten näkeminen lähietäisyydeltä on kokemus, jota et takuulla unohda!